hur man känner sig yngre

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-06
Den mänskliga kroppen kommer att åldras fråga inte vad vi gör för att hålla tillbaka klockan, men det finns saker som vi kan göra när vi blir äldre att känna sig yngre. Följ dessa förslag för att trotsa Fader Tid och känna ditt bästa, oavsett vad din ålder
1.
Att sova tillräckligt för att ladda från dagen. Komma minst sju timmars sömn varje natt kan hjälpa dig att känna dig föryngrad och mindre trött under hela dagen. Att vara utvilad kommer definitivt att hjälpa dig att känna dig yngre som åren går.
2.
Drick för ungdomar. Istället för att nå för en kalori-packade läsk, drick vatten. Kroppen behöver åtminstone 8 glas vatten per dag. Inte bara fukt hjälper dig från att känna trött, hjälper det kroppen att spola ut gifter hela dagen. Kaffe och läsk som innehåller koffein kan öka bentätheten förlust, vilket händer när vi åldras naturligt.
3.
Motion. Den mänskliga kroppen börjar förändras när vi når vårt mitten av trettiotalet och därefter. Med övning du kan hjälpa till att hålla hjärtat, muskler och ben friska och aktiva. En frisk kropp kommer att hjälpa dig att känna dig yngre än dina år.
4.
Ta kosttillskott. Även den mest hälsosamma av kost omfattar inte alla av kroppens behov varje dag. Ta vitamintillskott varje dag för att bidra till att upprätthålla de näringsämnen som din kropp kommer att behöva som du ålder.
5.
Laugh. När människor är gemytlig och njuta av livet, de inte bara känner sig yngre de ser yngre ut. Hitta glädje och skratt i livet och vägrar att komma in i ett tänkesätt som du är äldre än du vill vara. Leende varje dag och skratta. Skratt är verkligen den bästa medicinen.
6.
Vårda din hud. Använd solskyddskräm för att hålla solens strålar från att skada huden och orsaka förtida rynkor. När huden är ordentligt omhändertagna, och näring genom hela ditt liv, kommer det att hålla sitt ungdomliga lyster längre.
7.
Ät för livet. Det är sant att du är vad du äter. Om du tillbringar mer tid i snabbmatställen än njuta sallader och kärnor, kommer din kropp att må trög och äldre. Äta en hälsosam kost kommer inte bara att hålla kroppen frisk, det hjälper dig att känna dig yngre eftersom du inte kommer att tyngas av överflödigt fett och fett.


Previous:nothing Next:hur man avgör blodgrupp

Relaterade artiklar


 • hur man använder blåbär för hälsa
 • hur man kan bli av med hudbristningar
 • Hur vet man om att vaccinera ett barn
 • hur man hanterar premenstruell dysfori
 • Hur man sköter om återanvändbara bindor
 • hur man hanterar ett barns högt kolesterolvärde
 • hur man mäter kroppsfett för män
 • hur man identifierar lugnande medel missbruk
 • hur man väljer en läkare
 • hur man identifierar mässling effekter vaccin sida
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com