hur man kan minska högt blodtryck naturligt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-30
Ökningen av fetma i kombination med vår höga stress än stillasittande livsstil har blivit högt blodtryck i en allvarlig fråga för många människor, men du kan njuta av livet och ändå sänka ditt blodtryck. Face it, den svepande kost, motion, vatten, minskad stress planer fungerar helt enkelt inte. Det är förändring för mycket som ingen gillar. Du kan fortfarande ha ett liv och göra massor av små förändringar som hjälper dig att hålla fast vid planen

Du behöver:. .
Humor
Lite sunt förnuft.
Lite tid.
Nästan inga problem.


1.
Ändra din kost är det första kriget rop på väg mot nya segrar i kriget mot högt blodtryck. Små steg menar här mycket under lång tid. Först, ät din gröt. Det är en välsmakande, hälsosamt sätt att hjälpa till att sänka BP. Lägg frukt och lite sötningsmedel eller honung. Det finns biverkningar, dock. Du kommer att känna full hela morgonen utan att äta för mycket och om du har några mage problem, är havremjöl mycket healing till mag-tarmkanalen. Inte alltför skrämmande så långt, va?
2.
Drick 2-3 glas lättmjölk om dagen. Din kropp behöver kalcium för att hålla stark och det bidrar också till att sänka det trycket. Hate mjölk? Ät det med Cheerios (även hjärtat friskt), häll den över din havregryn, tillsätt johannesbrödspulver (choklad alternativ som är rätt bra i mjölk). Du kan också hälla några på jordgubbar-yum eller blåbär, dewberries eller vad bär. Peaches fungerar bra också. De biverkningar här den fruktade blå svart tunga, Itsy frön mellan tänderna, och skomakare andas-men det plus uppväga dessa, eller hur? Även kalcium kan göra dig mindre benägen att gå upp och ner och kolla läget under natten också. .
3
Ta en multivitamin-några allmänna en kommer att göra. Ta också antingen piller fiskolja eller lin tabletter fröolja (som kostar mycket mindre, men är lite större att svälja) Drick mycket bra rent vatten, som din kropp behöver desperat en liten damm full av varje dag. Det hjälper din allmänna hälsa, blodvolym och därmed blodtrycket. Biverkningar inkluderar att lära sig att svälja riktigt stora saker (om du inte har tid eller tillräckligt med tänder (eftersom du inte drack din mjölk som i steg 2) för att verkligen tugga saker en dag). Du kan också ha att pott oftare och du kan få större total korrekthet. (Jag vet, jag vet, ingen vill vara bara vanliga, men återigen, det är ett litet pris . . .
4.

Övning-bara lite hjälper och jag lovar att inte såra dig för mycket när du går till affären, arbeta, var som helst parkera långt bort från byggnaden när du går till. . brevlåda hemma, gå riktigt fort åt båda hållen. Vänj dig vid promenader och det kommer att skada mindre i tid. Bieffekterna förlora några av dina reservdäck (sorry), med lite mer energi och sova bättre.
5.
Minska ditt fettintag . . . bara lite i taget. Prova några fettfri dressing-fråga efter dem i snabbmat lederna Prova vinagrettes gjorts med balsamvinäger (där du egentligen bara äter sallad ändå, eller hur?). Prova en mumsig salsa (jag hade bara en med körsbär som var fantastiskt) i stället för lök dip. Prova bakade kex eller chips eller ännu bättre, kringlor. Färska grönsaker doppade i fettsnål ranch stil dressing är stor! Varning: Du kan utveckla lite vicka på näsan från alla gröna saker. Ta inte detta som att du nu är förhäxad och kan påverka förändringar i blodtrycket med näsan . . .
6.
Ta inte mitt socker . . . please! ! Detta är vår stridsrop, men vänta, vi har lite saker där ute som är ganska bra. Fettfri, sockerfri pudding är inte så dumt det heller är gelatin mellanmål. Prova fettfria vispad mjölk toppning på dem-det är inte hemlagad vispgrädde men ingen är den vispade mejeriet toppning att börja med. Den fettfria smakar ungefär samma för mig. Ice mjölk lämna dig kall? Prova sorbet eller italienska is. Läs rutorna (jag lovat mig själv skulle inte säga det men det måste göras) som någon diet eller fettsnål mat är högre i saker än de icke diet sådana. Go figure.
7.
Ta dina vitaminer och fiskolja. Ät din havremjöl och Cheerios. Drick din fettsnål mjölk. Var snäll mot jorden och äta grönt. Flytta lite då och då. Walk-Det är ungefär som att sitta, men benen böja och flytta en del. Har lite rödvin (bra för blodet) och slappna av (prova det här du kommer att gilla det). Sov nog-gör vad du gör nu, men lite mer av det. Skratta (mer läkande än allt ovan). Kärlek-fortfarande låg fetthalt, lågt kaloriinnehåll
Live-lite längre. ! Och om allt annat misslyckas, äta ett äpple om dagen. Det kommer inte att ändra ditt blodtryck ett dugg, men du kommer att göra massor av buller när du äter och irritera folk . . .

tips och varningar


 • baby steg förändringar-de vanligtvis sista
 • Tänk lite om vilka förändringar du inte skulle ha något emot och göra de första
 • Håll ditt sinne för humor
 • <. . ! li> Varning: Detta råd är inte avsedd för de gamla pruttar och fastna i borrslam som inte har någon humor. Det kan bara piss av dem.

  Previous:nothing Next:hur man avgör om ett barn har sensorisk överbelastning

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en primärvården läkare
 • Hur du ser mindre på TV
 • hur man kan minska högt blodtryck naturligt
 • hur man berättar när ägglossningen inträffar
 • hur man kan stoppa ett barns näsa plocka
 • hur man frigöra endorfiner
 • hur man ska behandla mindre skärsår
 • hur man ska agera vid ett AA-möte
 • hur man får professionell hjälp för en tonåring
 • hur man läser en pulsoximeter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com