Hur identifiera rosa öga

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-30
Rosa öga, eller konjunktivit som det också kallas, är en obehaglig infektion i ögat. Det är igen på de ljusa rosa utseende konjunktiva och hud runt ögat. Även rosa öga kan ha många orsaker, av vilka alla inte är smittsamma vissa typer av konjunktivit är mycket smittsam och måste behandlas direkt. Läs om att lära sig mer om hur du diagnostisera rosa öga

Du behöver:. .
Droppar recept öga
Varma kompresser.

Diagnostisera rosa öga


1.
Leta efter orsaker till röda ögon. Det finns många typer av röda ögon, som orsakas av olika saker. Bland orsakerna finns allergier, virusinfektion, bakteriell infektion eller irriterande och exponering av toxiner.
2.
Precisera dina specifika symtom, eftersom symptomen kan ofta hjälpa till att diagnostisera vilken typ av rosa öga från som du kan lida av och hur man behandlar den. Vanliga symtom av allergisk konjunktivit inkluderar lock svullnad och klåda, som liknar den rinnande, kliande symtom på viral konjunktivit. Bakteriell konjunktivit orsakar det allmänt vedertagna symptom-goopy, gulaktigt ansvarsfrihet.
3.
urskilja om ditt öga är som orsakar dig smärta eller dina symptom är bara irriterande och milt obekväm. Smärta är en av de tecken som du behöver för att ringa din läkare förr snarare än senare. Detta är också fallet om det åtföljs av ett utsläpp som inte blir bättre inom en dag eller två och /eller en ökad rodnad i det vita på ögat.
4.
Ring din läkare och be honom att diagnostisera rosa öga definitivt. Medan vissa irritationer i ögon avtar på egen hand, kan andra typer av röda ögon sprids lätt från öga mot öga och från person till person om de inte behandlas med läkemedel ögondroppar.

behandla och förebygga rosa öga


1.
Använd ögondroppar som ordinerats av din läkare tills de är borta för att bli av med infektionen helt . För situationer där en läkare har bekräftat diagnosen allergisk eller irriterande som orsakas konjunktivit, over-the-counter ögondroppar (artificiell tårar) kan hjälpa till att lindra klåda och torrhet.
2.
Använd en varm, våt disktrasa för att försiktigt ta bort alla torkade "Goop" som samlas på dina ögonfransar.
3.
Tvätta händerna noggrant efter att vidröra ögat eller ögat av en smittad person. Dessutom delar inte lakan eller kläder med en smittad person och se till att tvätta dem i varmt vatten.
4.
Undvik att bära ögonmakeup och kontaktlinser tills ögat (s) är tillbaka till det normala. Du bör också förfoga över all makeup som du kan ha använt innan du började behandlingen för konjunktivit

tips och varningar


 • Låt aldrig toppen av ögondroppar flaskan touch din infekterade ögat. Inte bara kan det orsaka ytterligare irritation, men det kan också sprida smittan.


 • Previous:nothing Next:hur platsen förgiftningssymtom hos barn

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en Anonyma Narkomaner stödgrupp
 • hur man handskas med teen sömnapné
 • hur man gör en födelse plan
 • hur man kan bota nattliga svettningar
 • hur yra
 • hur man använder en offentlig toalett utan wc-stolen kontakt
 • hur man identifierar tidig förlossning
 • hur man identifierar andnöd i en baby
 • hur att läka efter en C-sektionen
 • hur man får hormonnivåerna testas
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com