hur man använder en offentlig toalett utan wc-stolen kontakt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-11
Offentliga toaletter är inte kul att besöka, speciellt om du oroa dig för bakterierna. Wet toalettstolar, smutsiga toalettpapper och brist på desinfektionsmedel är tillräckliga att göra de typiska grodden-phobe hyperventilera, men även om du vanligtvis laid back om hygien kan du oroa dig fånga sjukdomar. Att lära sig att använda en offentlig toalett utan att sitta på toaletten är en färdighet som kommer väl till pass
1.
Bygg din glute muskler genom att göra knäböj varje dag. Förmågan att hålla din kropp svävande ovanför en offentlig toalett i upp till flera minuter kommer inte lätt om din glutes är inte tillräckligt stark, så praxis nödvändigt. Försök att göra 50 knäböj per dag. Börja med uppsättningar av 10 med avbrott tills du är stark nog att göra 50 i rad.
2.
Välj offentlig toalett klokt. Hotel lobbygrupper och exklusiva restauranger tenderar att ha renare toaletter än tunnelbanor och gallerior. Medan du kommer att undvika kontakt toalettsitsen, är det ändå bäst att välja de renaste offentlig toalett i närheten av dig.
3.
Välj den renaste toaletten båset tillgängliga, om du väntar i linje, i vilket fall det enda artiga alternativet är att ta den första som öppnar upp. Använd förutsatt toalettsits täcker eller linje sits med toalettpapper i fall du inte kan behålla dina knäböj.
4.
Dra byxor eller kjol och underkläder hela vägen ner till halva vaden att undvika besprutning , men inte låta dem komma så låga att de är draperingar badrumsgolvet. Sen knäböj direkt ovanför toaletten innan du gör ditt företag. Om du inte är centrerad, kan ditt mål omkring i oönskade riktningar.
5.
Torka samtidigt i huk för att förhindra att få avfall på kläder eller andra delar av kroppen.

6.
Se wc-stolen har varit ren under din användning innan du avslutar stall. Torka den om det har blivit smutsig. Tvätta händerna noga med varmt vatten och tvål.


Previous:nothing Next:hur man ska behandla överdriven svettning i tonåren

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger halsfluss
 • hur man använder emu olja
 • hur man handskas med Osgood-Schlatter sjukdom
 • hur man kan bli av med akne ärr
 • hur du tar bort mjuk kontaktlins när den sitter fast.
 • hur man ska behandla manliga klimakteriet
 • hur man tar reda på mer om gastrocnemius
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Alabama
 • hur man ska behandla barndom meningit
 • hur man hanterar tonåringar sömnlöshet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com