hur man erbjuda feta barn sunda matvanor alternativ

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-07
När ett barn är märkt feta av en barnläkare, är chanserna goda att det inte är en överraskning. Vikt har uppenbarligen varit ett problem, men att höra diagnosen kan fylla föräldrar med en känsla av misslyckande och skuld. Det är aldrig för sent att ändra och sätt att börja är att erbjuda barn med fetma hälsosam mat alternativ att ändra långtida vanor och höja ett lyckligare, friskare barn
1.
Få kontroll av den mat du köper och erbjuder. Börjar på mataffären, begränsa mängden skräpmat du köper. Ta ditt barn med dig till affären så att han kan erbjuda input om de val du gör. Men var klar innan avresa till butiken vad behandlar du tillåter, så att det inte finns några obehagliga scener när du kommer dit, och be honom att föreslå hälsosamma alternativ han tycker.
2.
Titta på vad barnet dricker. Det är alltför lätt att slinka in för mycket kalorier i form av söta drycker, juice och läsk. Eftersom det inte är tekniskt äta, kan du bortse från kaloriintag av vätskor ditt barn förbrukar. Begränsa dryck val till vatten och en kopp juice per dag.
3.
Sluta slå i drive-thru körfält. Detta steg är avgörande för hälsan hos din överviktiga barn. Du måste inse att du arbetar med ett verkligt hälsoproblem, och som du behöver för att få tiden att reteach hennes matvanor. Äta fettrik mat i farten är inte rätt sätt att göra det, oavsett hur rusade för tid du kan.
4.
Stäng av TV. Låt aldrig TV-tittandet under måltider. Ätandet blir en tanklös vana snarare än en aktivitet i sig syftar till att ge näring åt kroppen, som barn hjälpa sig själva till mer mat tills showen är över.
5.
Begränsa portionsstorleken. Amerika är känt för att äta för mycket på grund av stora portioner, speciellt på restauranger. När du är hemma äter som en familj, fyll plattorna på spisen snarare än att sätta fram maten på bordet. Skålen ut korrekt tjänstgör storlekar.
6.
Flytta fokus på familjens mat. Gör det till en vana att äta tillsammans som en familj åtminstone varje kväll vid middagen. På så sätt kan du i fokus för måltiden delade tid tillsammans snarare än vad som finns på tallriken. Tillbringa mer tid att chatta i mellan tuggorna att göra måltiden håller längre, ditt barn kommer att tvingas att äta långsammare, vilket är en hälsosam vana att anta.
7.
Packa en hälsosammare skollunch. Medan det är lätt att göra en smörgås från Bologna, kalkon eller skinka, är charkuteriprodukter packad med natrium och fett. Ett hälsosammare alternativ till kallskuret skulle vara en pre-grillat kycklingbröst på fullkornsbröd. När du packa matlåda, hoppa över chips, kakor och barer frukost också. Erbjudandet frukt istället.

Tips och varningar


 • kliva ut ur soffan och börja träna med ditt barn. Börja ta en promenad när hon kommer hem från skolan eller på morgonen innan ni båda lämna huset för dagen.
 • Om du upptäcker att din feta barn inte kan begränsa sitt antal godisbitar per vecka, inte köpa dem alls. Det är för mycket frestelser och du behöver för att stödja hans ansträngningar.


 • Previous:nothing Next:hur man ska äta fisk under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur du ändrar din sovande mönster och ändra i tidszonen
 • hur man utöva ögonmusklerna
 • hur man leder en obduktion
 • hur man reser med hemorrojder
 • hur man gör en sjukhusvistelse roligare för ett barn
 • hur man desinficera ett hus efter sjukdom
 • hur man skyddar ett barn från solen
 • hur man levererar en baby i en nödsituation
 • hur man kan förstå den sorg processen
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com