hur man förlorar love handles - top tips och tricks

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-08
Lär dig beprövade övningar på hur du kommer att förlora din kärlek handtag med minimal tid och ansträngning
1.
Lose love handles Tips 1

Undvik att äta sent på kvällen. Vi älskar att äta mellanmål på kvällen särskilt helger där vi har videor att titta på med hela familjen. Eller ibland eftersom vi slutade sent på jobbet, tar vi tydligen vår middag sent också. Problemet här är att vi inte göra för mycket aktivitet på natten. Vi kan bara titta på TV och gå direkt till sängs. Eftersom det finns ingen energi går åt, detta orsakar höga blodsockernivåer i blodet och överskott av socker kommer att leda till feta förvaras under vår hud.
2.
Lose love handles Tips 2

Glöm skräpmat. Det är normalt att folk att äta dessa skräpmat såsom kakor, chips, godis, etc. eftersom de smakar gott. Men hey, vi visste det bara kommer inte göra något bra för hälsan. De flesta av dessa har mättat höga blodfetter som uppenbarligen kommer att orsaka fett i vår kropp.

Försök att bli av med skräpmat i vårt ställe. Jag vet att det är inte så lätt att göra men som ni prova det så småningom kommer du omärkligt reda på att du har att bli av med dåliga matvanor.
3.
Förlorar kärlek handtag Tips 3

Vanligen finner vi vår mat hyllor och kylskåp fulla av konserverade bra, bearbetade och raffinerade livsmedel, eftersom det mesta, vi gillar att ha något att äta på ett ögonblick och dessa livsmedel ger oss att bekvämlighet . Men vi inser inte vad vi saknar, om vi förbereder färskvaror såsom färsk frukt och grönsaker i stället.

Genom att göra det praxis att förbereda näringsrika färskvaror, vi städa upp vår kost och göra oss att undvika mat med högt carbohydate också. Detta kommer definitivt att göra en enorm skillnad i lutar ut våra midsection.
4.
Lose love handles Tips 4

Om du är en alkohol älskare, hör upp eftersom detta tips är direkt om dig. Försök att minska din alkoholkonsumtion. Vi vet alla att för mycket alkohol som öl i kroppen orsakar viktökning och fett i vår mage.

Vet du inte att ett gram alkohol Alkohol innehåller 7 kalorier. Alkohol innehåller inga näringsämnen alls och det är allt fett. Så ju mer du konsumeras, desto mer fett du lägger på din kropp, väl förmodligen i magen.

Ja, vi kan inte sluta dricka alkohol helt och det är bara okej att göra det ibland. Måttlighet är det bästa sättet att gå.
5.
Lose love handles Tips 5

Om vi verkligen menar allvar med att få i god form och förlora dessa love handles för bra, vi måste få våra rumpa och göra en regelbunden motion. Vi kan göra detta utan att äta mycket av vår tid och utan att gå på gym. Gå en promenad med våra hundar, åka cykel med barnen eller spela utomhus sporter som tennis eller basket. Det spelar egentligen ingen roll vad vi gör, är allt som betyder bli aktiv. När ni gör detta, försök att successivt öka tiden för att utföra dessa övningar under minst en halvtimme på en dag du gör det.

Också försöka göra träningspass med vikter på minst 2 till 3 gånger en vecka med ungefär 45 minuter session och göra din konditionsträning minst 3 ggr i veckan i 30 minuter session. Så enkelt kan du utföra träningen 3 gånger i veckan. Om två dagar kommer du att göra vikter och cardio och på en dag du gör bara din konditionsträning.

Tips och varningar


 • Vi bara verkligen behöver avsätta tillräckligt med vår tid för vår hälsa eftersom det borde vara i våra högsta prioriteringar i livet bredvid vår familj.
 • Om du är den typen av person som inte vill utföra några övningar, gå på önskar att du kommer aldrig någonsin förlora din love handles oavsett hur du drömmer för det. Vara den person som av åtgärder.


 • Previous:nothing Next:hur ska en ägglossning diagram maker

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar inhalant bland ungdomar
 • hur man hittar paraben-fria hårvårdsprodukter
 • hur man undviker solbränna
 • hur man använder emu olja
 • hur man får sorg rådgivning
 • hur man handskas med kvinnligt håravfall
 • hur man reser med en åksjuk barn
 • Hur man känner igen vertigo
 • hur lätt amning smärta
 • hur man undviker sugklocka under förlossningen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com