hur man hanterar kvinnans fertilitet med örter

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-06
Örter kan användas som en mild och naturligt sätt att hantera kvinnlig fertilitet. Oavsett om du vill reglera menstruationscykeln, öka dina chanser att bli gravid, förhindra graviditet eller reglera din kropp under klimakteriet, kan du ta örter i form av piller, teer och tinkturer. Växtbaserade fertilitetsbehandling tillåta en kvinna att ta henne reproduktiv hälsa i egna händer och hantera det utan syntetiska hormoner

Du behöver:. .
Tillagning termometer
Lista av fisk hög i kvicksilver.
Förteckning över fisk låg i kvicksilver.


1.
lindra den smärtsamma kramper som kan uppstå under din menstruation med Black Cohosh, som finns i kapsel, tinktur eller torkad form,. Den kan också lindra kramper i samband med ägglossningen, och hantera värmevallningar hos kvinnor i klimakteriet.
2.
Drick tinktur av Vitex (även känd som Chasteberry) i vatten, te eller saft varje dag för att hjälper till att reglera menstruationscykeln efter utsättande av syntetiskt hormon preventivmedel. Det kan också tas i kapselform.
3.
Ta **** Quai att reglera hormoner och tonen i livmodern. **** Quai används ofta för att reglera menstruationscykeln efter att ha tagit syntetiskt hormon kontroll födelse, och för att förbereda livmodern för graviditet före befruktningen. Det kan också vidtas för att hantera värmevallningar hos kvinnor i klimakteriet.
4.
Öka dina chanser att bli gravid genom att ta jättenattljusolja från menstruation till ägglossning. Jättenattljusolja bidrar till att öka bördig kvalitet livmoderhalscancer vätska, vilket underlättar transport sperma på äggledarna. Efter ägglossningen, byt till Linfröolja, som jättenattljusolja kan orsaka uterin sammandragningar som kan störa implantation vid befruktningen.
5.
Ta Red Raspberry Leaf hela din cykel att förbättra kvaliteten på livmoderslemhinnan, som hjälper förlänga lutealfas (den fertila fasen av menstruationscykeln). Det finns som te i många hälsokostbutiker.
6.
Sänk din fertilitet i en mjuk, naturlig, reversibel sätt med Wild Carrot, också känd som Queen Anne's Lace. Ät rågade matskedar av aromatiska frön varje dag för att förhindra implantation av ett befruktat ägg.

Tips och varningar


 • Tala med din läkare eller barnmorska innan du tar något naturläkemedel kosttillskott , särskilt om du redan är gravid. Aldrig ta växtbaserade tillägg för att hantera fertilitet om du är receptbelagda eller över disk droger fertilitet.


 • Previous:nothing Next:hur man minimerar ärr

  Relaterade artiklar


 • hur du förälder ett tillägg barn
 • hur man kan lugna ett barnsjukdomar baby
 • hur man använder en alanon sponsor
 • hur man kan bli av mjölk blister
 • hur man talar till en farmaceut
 • Hur du tar triamterenew / HCTZ
 • hur man får sorg rådgivning
 • hur man avgör om ett barn har sensorisk överbelastning
 • hur man behandlar en bebis feber
 • hur man handskas med PMS irritabilitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com