hur man kan investera i din hälsa

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-05
Funktionshinder, sjukdom, sjukhusvistelser-de alla kostar pengar och många av de vanligaste hälsoproblem som påverkar din livet kan förebyggas eller göras lindrigare. Att investera tid, eftertanke och planering i din hälsa kommer att spara pengar under hela din livstid. Här är några sätt att göra detta

Du behöver:. .
Tillagning termometer
Lista av fisk hög i kvicksilver.
Förteckning över fisk låg i kvicksilver.


1.
Hitta ett sätt att slappna av. Stress har identifierats som en viktig liv riskfaktor, minskar den förväntade livslängden och orsakar flera episoder av sjukdom. Att hitta en hobby, tidsfördriv, karriär eller hobby som stimulerar, slappnar av och gör dig lycklig är ett avgörande steg för att investera i dig själv.
2.
Förlora några pounds. Övervikt, även av ett par pounds kan orsaka hälsoproblem som kan leda till allvarliga hälsoproblem. En måttlig kost och motion är nyckeln i att förlora vikt.
3.
Få checkups och rutinprov regelbundet. De flesta livshotande sjukdomar och ohälsa kan förebyggas om man har regelbundna kontroller, filmvisningar hälsa och tester. Kolesterol, mammografi, blodtryck och tjocktarmscancer är bara några av de tester och filmvisningar att du regelbundet bör schema.
4.
Rök inte. Rökning är en av de främsta orsakerna till hälsofrågor i USA orsakar kan förebyggas och allvarlig sjukdom och död.
5.
Använda bilbälte. Många läkare säger om människor skulle göra detta en sak de flesta allvarliga handikapp och dödsfall vid bilolyckor skulle kunna förebyggas.
6.
Sleep minst 7 till 8 timmar per natt. De flesta vuxna inte får tillräckligt med sömn. För lite sömn kan orsaka viktökning, stress och depression.
7.
Motion aerobt minst 30 minuter, fem dagar per vecka för att öka hälsan i ditt hjärta. Motion ökar aerobt din puls. Låg till måttlig intensitet rörelse stärker ditt hjärtas förmåga att pumpa blod och hjälper kroppen att bränna fett.
8.
Ät fem portioner av frukt och grönsaker per dag. Människor som äter så mycket frukt och grönsaker väger dagligen mindre, har starkare immunförsvar och friskare kroppar totalt.


Previous:nothing Next:att krypa

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av med akne ärr
 • hur man identifierar lugnande medel missbruk
 • hur man hittar paraben-fria solskydd
 • hur man behandlar en bebis feber
 • hur man läser en pulsoximeter
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Chicago
 • hur du får ut det mesta av en fysisk undersökning
 • hur man köper en sol larm
 • hur man hittar en AA-sponsor
 • hur man dricka en liter vatten om dagen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com