hur man ska behandla barns diarré

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-27
Diarré är inte en ovanlig åkomma hos barn. Även obehagliga, är lös avföring och medföljande magkramp oftast orsakas av ett virus eller mat känslighet och, med rätt behandling, är en tidsbegränsad sjukdom. Viktigast att komma ihåg vid behandling av barn diarré är att upprätthålla vätskebalansen, som barn kan lätt bli uttorkad. Läs vidare om hur man kan behandla barns diarré

Du behöver:.
Re vätskeersättning lösning
Ice dyker.
Vätska.


1.
Identifiera om möjligt kommer att orsaken till ditt barns diarré, eftersom detta hjälper dig att begränsa hur man behandlar den. Ta reda på om några familjemedlemmar som åt samma mat som ditt barn upplever också gastrointestinala ångest, eftersom detta kan vara ett tecken på matförgiftning. Du kanske också vill kalla ditt barns skola eller dagis för att se om administrationen är medveten om eventuella "Magsjuka" som kan gå runt.
2.
Ring barnläkare om du misstänker ditt barn kan ha matförgiftning, eftersom det kan vara en allvarlig situation som måste behandlas så snart som möjligt. Det är ofta skiljer sig från normal anfall av diarré hos barn med svår kramp i magen och blod i avföringen. Rotavirus, som kan identifieras genom en karakteristisk sjukligt söta doften av avföring, är en annan orsak till diarré som motiverar ett samtal till läkare, eftersom det förknippas med allvarlig uttorkning hos små barn.
3.

begränsa barns intag av fruktjuicer, eftersom de kan faktiskt orsaka en ökning av lös avföring. Bland fruktjuicer, är äpplejuice en av de värsta syndarna. Dessutom kan syrahalt citrusjuicer, som apelsinjuice, orsaka ytterligare magbesvär.
4.
Håll ditt barn hydratiserad med andra medel. Erbjudandet klunkar vatten, dyker is eller en särskild re-hydration lösning. Om ditt barn vägrar att dricka något annat, kan du sätta en droppe eller två av saft i vattnet, precis tillräckligt för att smaksätta den lite, eftersom det är viktigare att avvärja uttorkning än det är att ta ställning till inte erbjuder juice.
5.
Undvik mat som mjölk och yoghurt tills konsekvensen av ditt barns avföring har återgått till det normala. Eftersom diarré får spola tarmsystemet hos många av dess naturliga bakterierna kommer en hel del barn uppleva tillfällig, efter sjukdom laktosintolerans.
6.
Börja ditt barn på BRAT diet när han har kunnat tolerera vätskor. BRAT är en akronym för bananer, ris, äppelmos och rostat bröd. Kosten är inte nödvändigtvis begränsas till sådan mat, utan det är ett sätt att påminna dig om att börja med en intetsägande och lättsmält kost.

Tips och varningar


 • Över disk anti-diarré mediciner är kontraindicerade för användning vid behandling små barn. Kontrollera med din läkare innan du ger dem till ditt barn.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla en öronvärk

  Relaterade artiklar


 • Hur identifiera gastroenterit
 • hur man levererar en bebis med NACK sladd
 • hur man kan sänka ett barns natriumintaget
 • hur man håller näsgångarna rena
 • hur man kan hantera bröst muskelknutor
 • hur man håller barnen friska i vinter
 • hur man ska förstå preventivmedel
 • hur ta hand om en födande kvinna
 • hur man hittar gratis mat
 • hur betala för kirurgi för viktminskning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com