Hur man vet om en syra reflux läkemedel fungerar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-25
Sura uppstötningar droger fungerar på olika sätt, men alla har målet att minska syran i magen. Många har också behandling av sår i magen och matsmältningssystemet som kan orsakas av överskott av syra. Du ska börja må bättre strax efter att du börjar behandlingen, men övervaka dina symtom noga så att du kan berätta för läkaren om din medicin inte fungerar

Du behöver:.
Clean tvättlapp
. Selsun Blue schampo w /selen svavelväte som aktiv substans.
Varmt vatten.


1.
Obs när du har ofta halsbränna. Om dina sura uppstötningar medicinen fungerar bör din halsbränna ske ofta. Också uppmärksamma på om det tidigare aktivatorer av reflux fortfarande bry dig. Det är inte en bra idé att kraftigt hänge sig åt dem, eftersom inga piller eller behandling kan vara perfekt nog att kämpa bort överflödigt överseende.
2.
Kontrollera smärtsamt att svälja. Syran kommer tillbaka i halsen är ofta en orsak till smärta. Det kan innebära att din medicin inte fungerar, och magen är fortfarande producerar för mycket syra.
3.
Se om du fortfarande har kronisk smärta i bröstet eller brännande smärta i bröstet på en regelbunden basis. Detta är en av de vanligaste anledningarna till att människor söker uppmärksamhet av en läkare. Om beloppet av bröstsmärtor och brännande bakom bröstbenet inte har minskat, tala med din läkare om att använda en annan syra reflex drog.
4.
Lyssna för fortsatt hosta, heshet eller förändringar i rösten. Dessa tyder allt på att din hals är irriterad. Om du kan utesluta andra orsaker till dessa problem, kunde de ange att syra fortfarande kommer i kontakt med den. Om detta inträffar, är din drog inte fungerar.
5.
Inse att en kronisk öroninflammation kan vara orsakade av magsyra. Precis som halsen, kan hörselgången påverkas av syra som kommer upp från magen. Kontakta din läkare om du märker en kronisk öronvärk eftersom sura uppstötningar kan fortfarande vara den skyldige.
6.
Se om du har återkommande anfall av bihåleinflammation. Även om det är magsyra, kan det hitta sin väg till sinus genom matstrupen. Om du är på droger sura uppstötningar kan täta anfall av bihåleinflammation visar att droger inte fungerar.
7.
Leta efter fortsatt symtom och andra symtom.


Previous:nothing Next:hur platsen tecken för användning av LSD

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla ett barn med vattkoppor
 • hur man gör barnmat - goda och hälsosamma
 • Hur får man en säker tatuering
 • hur man väljer bindor
 • hur man använder Lamaze inför förlossning
 • hur man hanterar kvinnans fertilitet med örter
 • hur man får behandling för Aspergers syndrom
 • Hur identifiera anencefali
 • Hur identifiera gastroenterit
 • hur man ska hantera midcycle spotting
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com