hur man använder naturliga preventivmedel

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-25
Uttrycket "naturlig födelsekontroll" omfattar många olika preventivmetoder, men alla har några saker gemensamt, ingen av dem använder hormoner eller preventivmedel, t. ex. kondom eller spiral och du måste har en partner som är villig att arbeta med dig för att de ska fungera. Dessa åtgärder bör hjälpa dig att avgöra vilken metod som är rätt för din kropp och livsstil

Du behöver:.
Clean tvättlapp
. Selsun Blue schampo w /selen svavelväte som aktiv substans.
Varmt vatten.


1.
Bestäm hur mycket ansträngning du är villig att lägga in i ditt preventivmedel. Kartläggning är ganska effektivt för att förhindra graviditet, men kräver daglig temperatur inspelning (som betyder att vakna vid samma tid varje dag och personaluthyrningsföretag innan du ens sitter upp i sängen), livmoderhalscancer vätska observation och sexuell avhållsamhet före och under ägglossningen. För mer information om kartläggningen, läs "Att ta ansvar för din fertility" eller besöka deras webbplats.
2.
Satsa på rytmen metod, även känd som "Fertilitet Awareness" Om du vill teorin bakom kartläggning, men inte har tid eller förmåga att temp ordentligt. Enligt denna metod har varje kvinna en maximal fertilitet tid varje månad och under denna tid du helt enkelt inte ha sex. Det låter ganska enkelt, men det måste följas exakt för att vara effektiva. Denna metod har en hög felfrekvens eftersom det följs ofta felaktigt. För mer information om rytmen metoden, gå online (se Resurser nedan).
3.
Gå med tillbakadragandet metoden bara om du är halvhjärtat försök att förhindra graviditet. Med denna metod, som tekniskt kallas samlag, drar mannen hans **** precis innan utlösning. Även om denna metod minskar mängden sperma in i honan, det finns ingen garanti att spermier inte kan komma in via pre-ejakulationsvätskan. Fördelar med den här metoden är att den är gratis, lätt och ger dig möjlighet att delta i sexuella aktiviteter som helst under din cykel.
4.
Använda barriärmetoder utan kemikalier, som spermiedödande medel. Vissa människor tror att barriären metoder anses naturligt preventivmedel eftersom de inte inbegriper hormoner, men detta är ett personligt val. Med hjälp av en kondom, pessar, kvinnlig kondom eller livmoderhals cap, är spermier blockeras från in i en kvinnas livmoder, vilket förhindrar befruktning.
5.
avstå från sex tillsammans. Du har hört det ett dussin gånger innan och även om det kan verka clichu00C3 u00A9 d och uppenbara, det är verkligen den enda form av preventivmedel, naturligt eller på annat sätt, som är 100 procent effektivt.


Previous:nothing Next:hur man kan återställa en förhuden

Relaterade artiklar


 • hur man kan bryta den onda cirkeln svampinfektion
 • hur man vet fördelarna med kirurgi för viktminskning
 • Hur man känner igen kolik symtom
 • Hur man vet om en familjemedlem är en alkoholist
 • hur man handskas med hyperemesis naturligt
 • hur man hanterar hängslen som tonåring
 • hur man förbereder barnet för en läkare besök
 • Hur vet en baby har ont i ryggen
 • Hur vet man att åka till sjukhuset när gravida
 • hur man köper fiskleverolja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com