hur man bästa sättet att förbättra mörkerseendet för körning.

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-26
För bästa mörkerseende du vill förbättra den optiska kvaliteten i ljus kommer in dina ögon. Ljus som kommer in dina ögon ska passera rent genom någon optisk yta framför dina ögon och genom den optiska lager av din egna ögon

Du behöver:.
Fönstertvättar
. Pappershanddukar.
Icke-bevarade torra ögondroppar som Refresh Plus eller konserveringsmedel Thera Tears.


1.
Rengör insidan av din bil fönstren varje månad. En film byggs upp på insidan av bilen fönstren hela tiden. Denna film minskar ljustransmission genom fönstret och påverkar kvaliteten på mörkerseende. Använd en fönsterputs och rengöra insidan av bilen Windows på en regelbunden basis.
2.
Om du bär glasögon, se till att få den antireflexbehandling på linser att förbättra mörkerseende och förbättra bländning. Om du har provat antireflexbehandling innan men tyckte inte om dem, försök igen. Men se det är en bra kvalitet beläggning. Det finns olika kvaliteter av beläggning. Vissa är bättre än andra. Billigare beläggning repor, skalar av enkelt och fläckar lätt. Nyare antireflexbehandling har inte detta problem.
3.
Om du bär glasögon, få regelbundna synundersökningar och hålla sig ajour med recept förändringar. Varje liten fläck är mer märkbar på natten. Liten mängd vision förändring, okorrigerade därmed syn orsaker glorior och fyrverkeri på gatubelysningen och mötande strålkastare. Dessa lätta snedvridning kan vara mycket distraherande och osäkra.
4.
Om du inte bär glasögon och det var ett tag sedan ditt senaste synundersökning, då schema en. Du kan ha en liten mängd Synkorrektion att du inte är medveten om som astigmatism eller bara ett öga som behöver korrigeras. Helst varje öga bör se klart. Djupseende är bäst när både höger och vänster öga ser klart.
5.
Försök med att använda icke-konserverad torra ögondroppar innan du kör bil om du är benägen att torra ögon. När ögonen är torra, kan hornhinnan yta blir nariga och oregelbundna. Nariga och oregelbunden hornhinna snedvrider ljus som passerar genom och påverka optisk kvalitet. Bottom line, orsakar det suddiga och varierande vision.


Previous:nothing Next:hur man bästa sättet att behandla mild allergi ögon utan receptbelagda läkemedel.

Relaterade artiklar


 • Hur du tar amoxicillin / kalium klavulanat
 • hur man kan undvika alkoholism när det går i släkten
 • hur man ska behandla barndom sinuit
 • Hur identifiera ett barns problem med synen
 • hur man ska behandla roseola
 • hur man hittar en Tourettes syndrom grupp stöd
 • hur man kan bota nattliga svettningar
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur man hittar en förlossningarna boll
 • hur man kan slå klimakteriet värmevallningar naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com