hur man kan få ett autistiskt barn förtroende

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-02
Arbeta med autistiska barn kan vara svårt för en rad olika skäl, men många av dessa utmaningar kan övervinnas genom att få barnets förtroende. Fördelarna är dubbel, inte bara barnet blir mer öppna för att arbeta med er, men också värdefulla limning och lärandet sker som ger dig en mycket bättre förståelse av sin personlighet. Överväg följande förslag för att vinna förtroende för ett barn med autism
1.
Lär känna barnets intressen. Många barn med autism är otroligt smart och njut av pussel och spel de kan spela på egen hand. Andra kan njuta av små prydnadssaker som de kan hålla på eller hålla i fickan. Ställ frågor som du skulle alla andra barn, till exempel vad deras favorit film eller ett spel är.
2.
Bo lugnt och tyst. Ett barn med autism kan bli överstimulerade helt enkelt. Plötsliga höga ljud, för mycket bakgrundsljud (radio-eller tv), stora grupper av människor och allmänt kaos kan ha barnet gömmer snabbt eller täcka sina öron för att undkomma buller eller kaos. Se till att han vet att om han någonsin rädd eller överväldigad, kommer han vara säker med dig.
3.
Sitt med henne. Uppenbarligen inte alla autistiska barn är lika, men som med alla barn, de ibland (eller ofta nog) vill leka av sig. Bara sitta med henne medan hon spelar och inte störande henne visar att du är intresserad, men kommer inte att bryta in i hennes komfortzon utan tillstånd.
4.
öka gradvis interaktion. När barnet blir mer bekväm med dig, börja ställa mer frågor eller göra mer vänligt krav.
5.
Observera fysiska reaktioner. Be honom att hålla din hand, ge honom en kram eller gnida huvudet för att se hur han reagerar på fysisk kontakt. Han kan vara helt bra med det eller han kan bli omedelbart defensiv. Tryck inte här. Dessutom tillåter honom att hänga på någon säkerhet föremål han kan ha. Många autistiska barn finna tröst i att hålla fast vid ett visst föremål under hela dagen.


Previous:nothing Next:hur sug barnets näsa

Relaterade artiklar


 • hur man använder en alanon sponsor
 • hur man kan stoppa ett barn från sängvätning
 • hur man behålla viktminskning efter kirurgi för viktminskning
 • Hur identifiera gastroenterit
 • hur man kan undvika komplikationer efter hysterektomi operation
 • hur förklara PMS till en preteen
 • hur dra nytta av sällskapsdjur
 • hur man ska behandla pica under graviditeten
 • hur man ger vitaminer till ett barn
 • Hur övertyga en människa att få en vasektomi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com