hur man kan skydda barn från drunkning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-05
Drunkning är den huvudsakliga orsaken till dödsolycka bland barn. Över hälften av drunkningsolyckor hos barn i åldrarna 1-4 förekommer i simbassänger. När barn fem år eller äldre drunkna, är det oftast i öppet vatten. För barn under 1 års ålder, hälften av drunkningsolyckor inträffar i ett badkar. Föräldrar kan ta enkla steg för att skydda sina barn från att drunkna i alla åldrar

Du behöver:.
Flytväst
. Stängslet.
Pool alarm.


1.
Lär barn att simma. De flesta barn är redo att lära sig genom fyra års ålder. För barn som inte simma: när du är nära rekreation vatten, använd lämplig storlek US Coast Guard godkända flytväst. Vatten vingar och slangar är inte substitut för flytvästar. Simlektioner och flytvästar finns garantier, men inga garantier mot drunkning.
2.
Staket i poolen. Seal bort det helt från huset och gården. Använd självstängande, egen låsning grind som öppnas utåt. Se till att stängslet är minst fyra meter hög. Kontrollera att barn inte kan nå låset. Som en ytterligare garanti, installera ett staket larm och flytande pool alarm för att signalera inträde till poolen och vattnet.
3.
Håll hår borta från sug avlopp. Dessa finns på spa, badtunnor, bubbelbadkar, vada pooler och swimmingpooler. Drowning uppstår när långa hår blir instängda i avloppet hålla barnet under vattnet. Som en ytterligare garanti installera brunnslock som uppfyller frivilliga standarder för branschen.
4.
Övervaka vattenaktiviteter. Värva en vuxen att titta på barn när de simmar eller spelar i närheten av vatten. Vid offentliga swimmingpooler och bad att en badvakt är i tjänst. Titta på mycket små barn i badet och i bassänger od. De kan drunkna i centimeter vatten. Vägra att underhålla avbrott som skulle lämna ett barn ensam, inte ens tillfälligt.
5.
Bort pool leksaker efter bad. Flytande leksaker kan uppmuntra barn att återgå till en obevakad pool.
6.
Skyddsåtgärder vatten kärl. Småbarn kan falla med huvudet före i fyllda hinkar toaletter och kylare. Om barn inte har styrkan att ta sig ur, kan de drunkna. Stäng toalett lock, lås dörrar badrum och spärr andra behållare.
7.
Följ varningar vid stränder, sjöar och floder. Undvika farliga väderförhållanden. På stranden följa instruktioner som anslås på varningsskyltar och flaggor. När du åker båt, oavsett ålder och simkunnighet, har barnet bära en amerikansk kustbevakning godkänd flytväst.

Tips och varningar


 • Läs hjärtlungräddning. Administrera HLR kan rädda en drunknande persons liv.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla sön förgiftning

  Relaterade artiklar


 • hur man använder blåbär för hälsa
 • hur till utnyttjande efter klimakteriet
 • hur man handskas med en sjuk make
 • hur du ändrar din sovande mönster och ändra i tidszonen
 • hur man identifierar lugnande medel missbruk
 • hur man köper en bärnstensfärgad barnsjukdomar halsband
 • Hur man känner igen manliga klimakteriet
 • hur man kan hantera bröst muskelknutor
 • hur man bygger ett utedass
 • hur man hanterar tonåringar sömnlöshet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com