hur man köper trosskydd för tonåringar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-22

Den bästa idén när tonåringar har mens är att låta dem köpa sina egna trosskydd och andra feminina produkter, om de känner sig bekväma att göra det. Om de föredrar du att köpa för dem, sedan vinna deras hjälp för att få den bästa produkten för din tonåring
1.
Avgöra vilken typ av trosor din tonåring oftast bär. Det finns trosskydd för både vanliga trosor och badskor.
2.
Ställ frågor att ta reda på om din tonåring har känslig hud. Om hon får irritation från färgade underkläder eller vissa tvålar, kan hon behöva en trosskydd speciellt för känslig hud. Dessa är oparfymerad och färglösa.
3.
Inköp trosskydd som är individuellt inslagna, för din tonåring privatliv och hälsa. Detta sätt hon kan bära liners oupptäckt i hennes plånböcker, väskor bok eller fickor jacka. Inslagning kommer att hålla liners sanitära fram till användning.
4.
Handla online för ditt tonåringar komfort och avskildhet. På så sätt kan din tonåring vara en del av shoppingen utan att offentligt generad i kassan.
5.
Låt din tonåring personlighet lysa igenom med vad trosskydd du väljer. Plain vita är perfekt för tonåringar som inte vill att deras perioder vara en stor sak. Färgade kan djärva och mönstrade trosskydd gör att månatliga evenemanget mer spännande och göra dem avundas hennes bästa väninnor.
6.
Välj tvättbara kuddar för tonåringar som är miljömedvetna. De finns i olika färger, stilar och storlekar.
7.
Ta hänsyn till din tonåring cykel egenskaper. Tunna trosskydd är bra för dagligt bruk, före, under och efter en period, speciellt för ansvarsfrihet. Tjockare liners hjälpa till under lättaste dagar före och efter en period. Tyngre flöde dagar kräver i allmänhet en pad som är tjockare än ett trosskydd eller en tampong. Långrevsfartyg är bra för natten skydd, och mini eller vanliga liners storlek är idealiska för dagtid slitage.
 

2 3 4

Previous:nothing Next:hur man känner sig sexig efter klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger vaginit
 • Hur vet en baby har smärtor i urinblåsan
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Colorado
 • hur man känner sig sexig efter klimakteriet
 • hur man undviker felmedicinering
 • hur man gör en lugnande bad för en kall
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur man håller barnen friska i vinter
 • hur man kontrollerar biverkningar av medicin
 • hur sluta dricka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com