hur man matar en tonårig vegetarian

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-13
Många tonåringar experimentera med att vara vegetarianer och slut att ändå göra det till en livsstil att äta. Förbereda familjens mat medan införliva vegetariskt praxis är lätt med dessa steg
1.
Informera din tonåring om att äta hälsosamt som vegetarian. De måste förstå att även om pommes frites och ost dip inte innehåller kött, inte göra dem friska äta val. Vegetarianer, särskilt kvinnliga tonåringar, behöver protein i sin kost. Om de inte få det från kött, måste de få det från friska grönsaker.
2.
Planera din familj måltider i förväg. Vegetarianer kan inte plocka upp hamburgare eller en hink kyckling från den lokala snabbmat gemensamt för middag. Eftersom dessa snabbisar måltider är ute, måste du förbereda din meny och lager ingredienserna tidigt.
3.
Ge ett urval av friska frukter och grönsaker till lunch och middag. Uppmuntra din tonåring vegetarian att äta gröna bladgrönsaker att få järn och avskräcka dem från att äta för mycket potatis och pasta. Deras frukost bör vara hälsosamma flingor, såsom havregryn, och fullkorn bröd i stället för söt rullar och munkar. Jordnötssmör är en stor källa till protein och ännu bättre om de äter det med hela korn bröd eller vegetabiliskt spjut. Hälsosamma mejeriprodukter såsom mager ost, mjölk och yoghurt bör ingå i den tonåriga vegetarisk kost.
4.
Prova nya vegetariska recept som hela familjen kan njuta av. Be din tonåring att hjälpa till att förbereda måltiden med dig. Det kan verkligen vara ett bra sätt att stärka banden medan du experimentera med vegetariska rätter.
5.
införa nya livsmedel i tonåren vegetarisk kost, som tofu, vegetarisk burgare och "meatless" kött, till exempel soja bacon, som du kan köpa på hälsokostbutiker.

6.
Kolla med din husläkare om du känner att din tonåriga vegetarisk inte blir rätt kost. Läkaren kan ha förslag på proteindrinkar eller vitaminer som kan gynna din tonåring. Se till att din tonåring tar en bra multivitamin varje dag.
7.
Köp böcker med vegetariska recept och bläddra igenom dem dina tonåringar att få en uppfattning om vilken typ av rätter kan överklaga till dem.


Previous:nothing Next:Hur vet en baby har smärtor i urinblåsan

Relaterade artiklar


 • hur du schemalägger vision hand om en äldre förälder
 • Hur man använder en menskopp
 • hur man kan hjälpa en hustru med klimakteriet
 • hur man handskas med en ilsken berusad
 • Hur berätta om din flickvän är gravid
 • hur man kan bli av med löss
 • Hur man förbereder sig väl baby hälsokontroller
 • hur ta hand om en psykiskt utvecklingsstörda barn
 • hur man håller barnen aktiva i vinter
 • hur man konfrontera en kokain missbrukare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com