hur man ska behandla fibrocystiska bröst!

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-30

Att hitta en knöl i bröstet är de flesta kvinnor värsta mardröm, så föreställa sig skräcken för en kvinna som lider med fibrocystiska bröst som månatliga hon hittar nya klumpar och knutar i hennes bröst! Utväxter klumpar som orsakas av fibrocystiska bröst kan vanligen åtgärdas med rätt information
1
Vad är fibrocystiska bröst ?
fibrocystiska bröst kännetecknas av klumpighet och vanligtvis smärta eller obehag i en eller båda brösten. Villkoret är mycket vanligt och mest fibrocystiska bröst är inte cancer.
2.
Vad orsakar fibrocystiska bröst?
Normal hormonella variationer under menstruationscykeln är den främsta bidragande faktorn till fibrocystisk bröst skick. Fibrocystisk bröst villkor är en kumulativ process som främst drabbar kvinnor över vid 30 års ålder. Forskare har beskrivit detta villkor som en komplikation av bröstet oförmåga att fullgöra de normala hormonella spiken varje månad som en livmoder kan. Bröstet förbereder sig för impregnering, men det gör inte förekomma. Bröstet Trummorna är då skadad från alltför hormoner i cystbildning.
3.
Hur behandlar ni fibrocystiska bröst?
Vitamin A
åratal koffein och choklad har fått skulden för denna sjukdom, men det har aldrig funnits en undersökning som underbyggt dessa slutsatser. Det finns studier som pekar på vitaminer som hjälper lindra smärta och svullnad i samband med detta tillstånd.
Senaste forskningen har koncentrerats Vitamin A som användbara för att minska både de smärtsamma symtom och storleken på bröstförändringar, men Vitamin A kan vara giftig eftersom det lagras i kroppens vävnader. För att undvika risken för biverkningar inte ta vitamin A som ett komplement men lägga den i din kost genom att äta gul, orange, rött och mörkgröna frukter och grönsaker
4.
Hur Har du behandlar fibrocystiska bröst?
Vitamin E
åratal E-vitamin har utropat som en "naturlig Viagra" för män, men nu fördelarna studeras också för kvinnor. Vitamin E är användbara för att minska fibrocystisk bröst obehag och många PMS symptom. Forskare har nu funnit att vitamin E tillskott minskat klimakteriet relaterade värmevallningar, trötthet, matbegär och humörsvängningar också!
5.
Hur behandlar ni fibrocystiska bröst?
Evening Primrose
Flera studier har tittat på de gynnsamma effekterna av jättenattljusolja på fibrocystiska bröst. Jättenattljusolja är en utmärkt källa av essentiella fettsyror, linolsyra och dess kemiska derivat, gamma-linolensyra som bidra till att balansera hormonerna.
6.
Hur du behandlar fibrocystiska bröst ?
Jod
kvinnor med brist på jod befanns utveckla fibrocystiska bröst. Jod behövs i kroppen för produktionen av sköldkörtelhormon. Brist på tillräcklig sköldkörtelhormon påverkar också menstruationscykeln. Sea grönsaker som kelp och dulse, finns i hälsokostbutiker, är bra källor till jod. Sea Salt är ett annat bra källa till jod!
 

Tips och varningar


 

 • villkor drabbar framförallt kvinnor i åldrarna 30 och 50 och tenderar att bli mindre av en problem efter klimakteriet.
 • Följ läkarens rekommenderas mammografi schema!
0 1 3

Previous:nothing Next:Hur berätta om ditt barn är transpersoner

Relaterade artiklar


 • hur man gör en kick räkna
 • hur du tar bort mjuk kontaktlins när den sitter fast.
 • hur man hittar en läkare i Connecticut
 • hur man kan hjälpa en tonåring diet
 • hur du förälder ett tillägg barn
 • hur man kan förhindra en feberkramper
 • hur man hittar en Narconon programmet
 • hur man ska behandla kramper
 • Hur identifiera gastroenterit
 • hur man identifierar mässling effekter vaccin sida
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com