hur man väljer en multi-vitamin för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-09
Den typiska amerikanska dieten lämnar mycket att önska. Även om många barn inte får alla vitaminer och mineraler som de behöver i sin dagliga kost, är debatten fortfarande om huruvida multivitaminer är svaret. De flesta experter är överens om det optimala svaret är bra näringsrik vitamin-och mineralrik mat. Men eftersom de flesta barn äter för mycket tomma kalorier och inte tillräckligt med näringsämnen, lägga till en multivitamin till sin kost kan vara bra. Läs vidare för att lära sig mer

Du behöver:
nasal oliver
. kirurgisk slangar.
spegel.


1.
Förstå att hjälpa ditt barn följa en bra diet är en av de viktigaste saker du kan göra för sin hälsa. Experter anser att barn kan få alla sina näringsämnen från en hälsosam kost. Men eftersom de ofta inte äter livsmedel som utgör en optimal kost, med en bra multivitamin varje dag kan vara det rätta valet för vissa barn.
2.
Överväg att köpa vitaminer specifikt tillverkas för barn. Att ge ett barn en vuxen vitamin är inte rätt val. Barn är små människor och behöver mindre än vuxna. Forskning idag visar att vitaminer som järn, till exempel tas i högre doser än rekommenderat kan vara skadliga.
3.
Stick till grunderna när du väljer en multivitamin för barn. Många vitaminer idag lägga extramaterial som varierade örter och kosttillskott. Några av dessa "klockor och visselpipor" kan bidra sälja vitaminer. Men om du vill ha specifika örter för hjärnans kraft eller energi, köpa dessa tillskott separat. Till exempel, om du vill ha mer antioxidanter du är bättre att spendera dina pengar på riktiga blåbär eller tranbär.
4.
Var medveten om att debatten om vitaminer kontra god mat också kretsar kring forskning som visar att vitaminer och mineraler kan tillvaratas bättre i mat än i vitaminer. Specifika kombinationer och nyckeltal i naturlig mat tycks vara överens med den mänskliga kroppens ämnesomsättning och nyttjande processer bättre.
5.
Tänk dig en flytande vitamin i stället för piller form för ditt barn, eftersom det jämställs snabbare och utnyttjas bättre av kroppen. Kom ihåg att titta utgångsdatum, också, som med tiden vitaminer förlorar sina vitala styrka. Undvik vitaminer som har tillsats av socker för att locka barnen att ta vitamin.
6.
Fortsätta forska om vad vitaminer är bäst för barnen, och hur du kan infoga vitaminrika livsmedel i din barnens kost. Detta hjälper dig att ge dina barn vad han behöver näringsmässigt växa en stark kropp och själ, och förbereda honom för en hälsosam kost tonåring.

Tips och varningar


 • Håll alla vitaminer-vuxna och barn lika -. ur ett barns räckhåll


 • Previous:nothing Next:hur man minimerar resistens mot antibiotikum

  Relaterade artiklar


 • hur man byter en blöja i en bil
 • hur man hittar en ent läkare
 • hur man kan hjälpa ett barn handskas med tragedi
 • hur man kan hjälpa ett barn att återhämta sig från en tonsillektomi
 • hur man identifierar polio effekter vaccin sida
 • hur man vet vad man ska äta när man är gravid
 • hur man handskas med en sjuk make
 • hur man klämma in alla nio portioner frukt och grönsaker
 • hur man avgör blodgrupp
 • hur man ska värdera äldre körkunskaper
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com