Hur man känner igen berusningsdrickandet

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-12
Alkoholism är en tyst epidemi drabbar tusentals av oss runt om i världen. Men ibland, tecknen är inte helt klart hur kan du säga om du eller någon annan är engagerad i "omåttlig" dricka, inte för stor mängd alkohol på kort tid? Dessa allmänna regler kan gälla dig själv eller någon annan som har bestämt sig för att få ut så mycket ner deras hals som möjligt
1
. .
Skilj berusningsdrickande från socialt drickande. Distinktionen kanske inte vara lätt självklart för dig, så du måste lära dig att tänka analytiskt om det. Du är på en offentlig tillställning, eller en grupp händelse, en middagsbjudning eller en bakgård barbeque. Du har en drink, ett glas vin på en bankett, eller en öl på din grannes uteplats, bara för att vara social. Då har du en annan. På den tredje, måste du tänka på anledningen till att du öppnat flaskan eller hällde ut glaset. Det kan ha varit erbjuds till dig, visst, men du är den dricka det. Sätta en gräns som skiljer ljus dricka vatten från en blodalkoholkoncentration fiasko.
2.
Klocka för att "punkt utan återvändo. "För många som dricker, det finns ett ögonblick när man dricker aktivitet kan gå på två sätt: en punkt eller en full fart framåt Denna punkt kan vara mellan drinkar eller mitt i en drink Det är det ögonblick då tillräckligt med alkohol går in. . system som den berusade-älskande delen av din hjärna är att vilja skära loss, och den förnuftiga delen är att märka förlust av hämningar eller motoriska leverfunktion, eller de första tecknen på berusning. lära sig att ta kontroll i detta avgörande ögonblick kommer att föra din binging under kontroll .
3.
Har tomflaska punkter. Detta är särskilt användbart när du dricker ensam eller i privat där du kanske inte kan hålla reda på hur många du har haft. Ställ in alla dina tomma flaskor och räkna dem att exakt bedöma hur mycket alkohol är inuti dig. Försök sedan ditt bästa för att göra en tydlig, rationella beslut.
4.
Titta på de totala hälsoeffekterna för att identifiera ett mönster av berusningsdrickande. Att mäta intensiteten i en baksmälla är ett bra sätt att berätta om någon är binging. En lätt huvudvärk, ryckte lätt bort på morgonen, är allmänt okej, men en bultande migrän, strömavbrott eller är värdelös i 24 timmar är alla tecken att en stor dricka eftersläpning har skett.
5.
Fråga "Finns det någon kvar?" Att identifiera en riktig binge, titta runt i området nästa dag, letar efter tecken på "crossover" dricka. Crossover dricka är när en dricker tömmer vad han eller någon annan har köpt för händelsen, och sedan fortsätter att leta efter andra källor. Rannsakade vinkällare eller hyllor sprit är röda flaggor. En tom fatet är en stark signal. Om du kan se att den som dricker det har gått efter ytterligare alkohol, låt dem veta att något måste göras.


Previous:nothing Next:hur ta hand om ett barn med torticollis

Relaterade artiklar


 • hur man hittar paraben-fri tvål
 • hur man ska behandla överdriven svettning i tonåren
 • hur man väljer en multi-vitamin för barn
 • hur man köper tamponger för tonåringar
 • hur man köper bindor för tonåringar
 • hur man kan hantera döden av en tvilling
 • hur man använder östrogen grädde
 • hur man kan förbättra hållningen
 • hur man öppnar en igensatt mjölk kanal när du ammar
 • hur man köper trosskydd för tonåringar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com