hur du tar bort en tampong utan en sträng

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-16

Alla tamponger består av absorberande stoppning och sträng som används för borttagning. Efter att ha strängen kommer förutom stoppning eller som har tampong fastnar eller på annat sätt försvinner är faktiskt mycket mer gemensamt än man tror. Så bli inte generad, slappna av och hålla ett klart huvud. Följ dessa steg för att få det tampong bort
1.
Dubbelkolla att strängen inte har fastnat på huden eller har ridit i spalten av skinkorna. Strängarna har ett sätt att hålla sig till saker efter en lång dag av sittande, stående, löpning eller promenader.
2.
Ta ett djupt andetag och slappna av. Precis som när du går till läkarmottagningen, är det viktigt att du är avslappnad så att musklerna i slidan är avslappnade. Så ta ett djupt andetag och få dig till en fridfull lugn plats.
3.
Smörj fingret med ett godkänt smörjmedel som är godkänd för vaginan. Många människor använder vaselin, men det finns motstridiga rapporter om om det är helt säkert. Den sexuella smörjmedel har alla blivit godkända för internt bruk, så de är det bästa alternativet.
4.
Huka dig ned som om du vore en catcher i en baseball för softball spelet. Denna position gör att slidan och omgivande muskler att expandera mer än om du helt enkelt satt. Det ger också dina händer och armar mer flexibilitet.
5.
Försiktigt nå inuti slidan. Detta är inte en ras, så om du behöver till första bilden toppen av ett finger, eller bara kan få ett finger i det är bra. Långsam och stadig är vägen att lyckas här.
6.
Känn efter strängen. Det finns ett bra skott kan det vara precis innanför slidan. Om så är fallet, drar i snöret ut och gå vidare som vanligt.
7.
Scoop ut tampongen med tryck med fingret eller fingrarna mot väggen i slidan. Återigen ta din tid, slappna av och andas normalt. Också får inte frustrerad om det tar några försök.
8.
Om du bara inte kan få ut tampongen ut, gå till läkaren och få dem ta bort den. Bli inte generad eller oroa sig för det. Du är inte den första kvinnan att gå till läkare för denna orsak. Det är mycket bättre att besöka läkare än att drabbas av toxisk chock syndrom.
 

Tips och varningar


 

 • Toxic Shock Syndrome eller TSS är allvarligt. Se till att du inte tillåter din tampongen att vara inuti kroppen för mer än den tid riktas på lådan. Om du har överskridit den tiden, gå till läkaren.
6 7 8 9 1

Previous:nothing Next:hur man hittar orsaken till ett utslag

Relaterade artiklar


 • hur ska en ägglossning diagram maker
 • hur man kan hjälpa ett barn att återhämta sig från en tonsillektomi
 • hur man gör AA vänner
 • hur man ska behandla barns illamående
 • hur du döljer en baksmälla
 • Hur man sköter om återanvändbara bindor
 • hur man identifierar inhalant bland ungdomar
 • hur man ska behandla roseola
 • hur platsen synproblem hos barn
 • hur man väljer en effekt bar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com