hur man gör en läkare besök räknas

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-04
Det verkar som läkarna tillbringar mindre tid med patienterna än någonsin tidigare. Ibland patienterna inte ens se det faktiska läkare. Eftersom den tid vi har med läkare är kort, är det viktigt att göra ett läkarbesök räknas. Förbered besöket genom att följa stegen för att göra läkarbesök mer produktiva
1.
Schema morgon utnämningar. Ring för ett möte först på morgonen och be om den tidigaste utnämningen av dagen. Läkare är mindre rusade på morgonen, och personalen är inte lika trött. Du kommer också att spendera mindre tid i väntrummet om du har ett tidigt möte.
2.
Lär din läkarbesök tidigt. Om en annan patienter är sena, kan du få till doktorn tidigare. Att vara tidigt också ger dig tid att hantera försäkring kort, fylla i formulär, och ta hand om egenavgifter i förväg.
3.
Noga beskriva varför du besöker läkare. Du kommer bli ombedd detta när du ringer för anställningen, när du kommer till kontoret, och igen när läkaren ser dig. Har dina symtom genomtänkt i förväg för att rädda alla mer tid.
4.
Berätta schemaläggaren om du behöver träffa en läkare och inte bara sjuksköterskan. Att göra detta känt vid tidpunkten du ringer för att utse sparar tid på kontoret och förhindra eventuellt behöva göra en ny tid och betala ytterligare samarbete betala.
5.
Gör en lista . Skriv ner vad din oro medan du fortfarande hemma och har tid att tänka på dem. Lista på alla detaljer som du kan tänka dig. Var noga med att stanna på målet om orsaken till ditt besök. Skriv ner några receptbelagda refill du behöver.
6.
Informera din läkare om alla mediciner du för närvarande tar. Detta bör omfatta recept, over-the-counter mediciner, vitaminer, mineraler och örtmediciner. Gör en lista som hjälper dig att komma ihåg dem alla. Var noga med att inkludera de doser i din lista.


Previous:nothing Next:hur man kan bota inåtväxande tånaglar

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar andnöd i en baby
 • hur du tar bort mjuk kontaktlins när den sitter fast.
 • hur man undervisar stadier av kvinnlig pubertet
 • hur man vet att någon är yr, inte berusad
 • hur man leder en obduktion
 • hur man använder testosteron kräm
 • hur man ska agera som en 4-åring, på ett bra sätt
 • hur man torkar upp din försörjning bröstmjölk
 • hur man berättar ett barn om döden av en PET-
 • hur man ska behandla värmevallningar naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com