hur man hittar abort alternativ

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-19

Att göra val när en oplanerad graviditet inträffar är aldrig en lätt sak. Med så många valmöjligheter, kan kvinnor ha svårt att avgöra vad som är bäst i sin speciella situation. Abort är inte det enda valet. Om du har en oplanerad graviditet, hitta andra alternativ inte är svårt

Du behöver:.
Kall dimma luftfuktare
uteluften.
ånga.
 


1.
Prata med familjemedlemmarna om din graviditet och diskutera eventuella alternativ. Graviditet och abort kan påverka din familj på något sätt. Att prata med dem om beslutet, om än svårt, hjälper klargöra vad du ska göra.
2.
Rådfråga en abort rådgivare från både en pro-life och en pro-val synpunkt.
3.
Titta in stödprogram för oplanerade graviditeter. De flesta stater ge medicinsk försäkring för gravida kvinnor och barn under 18 år. Program som WIC kan hjälpa till med saker du behöver om du bestämmer dig för att gå igenom med födseln, till exempel formel och blöja.
4.
Utveckla ett stödsystem om du väljer att ha baby. Det är där få din familj inblandade är så viktigt. Om du är en ung mor, i skolan eller arbetar heltid, behöver du hjälp med barnomsorg. Även föräldrar och familjemedlemmarnas första reaktion kan vara en av chock och besvikelse, ge dem en chans att stödja er.
5.
Forskning abort alternativ på nätet. Webbplatser som erbjuder denna information ger också listor över webbplatser, telefonnummer och platser av kvinnors hjälpcentra i ditt område. Dessa centra kommer att bistå kvinnor med gratis graviditetstest, abort rådgivning, adoptionsrådgivning och saker du kan behöva för din graviditet och din baby.
6.
ställning till antagandet. Det finns många kärleksfulla familjer där ute som inte kan bli gravida och väntar på chansen att få ett barn. Placering ditt barn i en kärleksfull, adoptiv hem är ett svårt beslut. Ge ditt barn en chans i livet och ett barnlöst par en möjlighet att ha en familj är en stor gåva.
7.
Om du misstänker att du har blivit gravid och inte vill ansikte beslutet om huruvida att få en abort, anser "dagen efter" piller, som måste tas snabbt efter befruktning.
 

tips och varningar


 • fakta om abort, adoption och de långsiktiga effekterna av både beslut innan du gör ditt val. Varken val är något att ta lätt på.
8 9 0 1 2

Previous:nothing Next:Hur får man en digital mammografi

Relaterade artiklar


 • hur att släppa rädslan för åldrande
 • hur man undervisar stadier av kvinnlig pubertet
 • Hur man känner igen när man bör söka medicinsk vård för en öronvärk
 • hur man hanterar med endometrios
 • hur man sluta bita på naglarna
 • hur man skapar ett hem sensoriska rum
 • hur man känner igen uppkomsten av klimakteriet
 • Hur du tar ättika för hälsa
 • hur man ska behandla barndom sinuit
 • hur du förälder ett tillägg barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com