hur man ska behandla klimakteriet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-25

Denna artikel kommer att visa er några klimakteriet prövning och hur man kan minska några av de symptom på klimakteriet

Du behöver:.
Motion vikter
bioidenticals.
fläkt.
ishink.
silverax.
 


1.
sluta röka. Risken för benskörhet och hjärtat ökar sjukdomen under klimakteriet särskilt när de kombineras med rökning.
2.
Motion. Fysisk aktivitet är bra för kroppen och hjälper till att lindra vissa av symtomen vid klimakteriet. Övningar som stretching, kardiovaskulär, muskeluppbyggnad, övningar viktbärande avsevärt förbättrar symtomen och effektiv för att lindra somatiska och psykiska symtom inklusive depression och ångest.
3.
ANDAS METODER. Pace andning minskar värmevallningar och slappnar kroppen. Ta djupa andetag och andas ut långsamt fem sekunder ut och fem sekunder i och ser till att du använder din membran. (Flytta membran av upphandlande och utvidga magmusklerna och inte bröstet). Gör detta flera gånger. Gör det i en lugn, bekväm plats. Bäst att göra två femton minuters sessioner per dag.
4.
Minska Värmevallningar med dessa metoder. Klänning i lager så att du kan ta bort lagren därför att bidra till att skingra värmen snabbare. hålla en fläkt och eller ishink tillgängliga. Sänk rumstemperaturen särskilt på natten. Sänk termostaten ett par grader.
5.
Undvik berusningsdrickande. Alkohol inducerar värmevallningar och är inte heller bra för benen och hjärtat.
6.
Lägg till extra kalcium och vitamin D i kosten. Detta bidrar till att förebygga benskörhet och osteoporos som är betydande hälsorisker för postmenopausala kvinnor. Äta gröna bladgrönsaker, mjölk och kalciumtillskott bör läggas till den dagliga kosten. Det rekommenderas att ta 1. 000 och 1. 500 milligram per dag. kalciumtillskott absorberas bäst när det tas tillsammans med mat. Vitamin D är viktig för att hjälpa upptaget av kalcium. Det föreslås att ta 1. 000 internationella enheter per dag.
7.
Naturläkemedel som silverax och Johannesört har varit kända för att ha egenskaper för att minska svårighetsgrad och frekvens av värmevallningar. Andra naturläkemedel är rödklöver, lakrits, dong quai, alfalfa, kysk träd, och Siberian ginseng är enligt uppgift ha samma egenskaper.
8.
Prova bioidenticals hormonersättningsterapi. Ge en salivprov till en farmaceut som analyserar det och sedan blandar upp en tull blandning av östrogen och progesteron från naturliga källor såsom jams, rödklöver, och sojabönor. Eftersom bioidentical hormoner är tillverkade av naturliga källor liknar kroppens gör att riskerna för biverkningar, dvs stroke, bröstcancer och hjärtsjukdomar, från konventionella hormonella behandling minskar.
9.
Ändra kosten. Eftersom klimakteriet orsakar kvinnor att gå upp i vikt, särskilt i form av fett i kroppen är det rekommenderat att äta mindre fet mat, kolhydrater, kryddstark mat, alkohol och koffeinhaltiga drycker.
10.
förebygga benskörhet genom att öka kalcium och vitamin D i kosten. Ät mycket kalcium rika livsmedel såsom konserverad fisk, gröna bladgrönsaker, lax, valnötter, linfrön måltid, makrill och kosttillskott.
11.
Ät livsmedel som innehåller fytoöstrogener vilka är naturliga ämnen som liknar människans kvinnliga hormonet östrogen. Soja och vissa växter är rika källor till fytoöstrogener.
12.
Akupunktur kan också hjälpa till att minska symtomen vid klimakteriet. Detta är en form av kinesisk medicin där fina nålar införas på strategiska områden på kroppen som axlar, ben och armar. Nålarna är avsedda att påverka biokemiska och fysiologiska förändringar som kan återställa balansen flödet i kroppen heter energiflödet "Qi"
13.
Använd smörjmedel för att lindra torrhet och minska sexuell lust som orsakas av låg östrogeninducerad fysiska förändringar i slidan. Läkare kan ordinera östrogen krämer, tabletter, eller ringar.
14.
Sleep hjälpmedel kan hjälpa sömnproblem. Prova att dricka varm mjölk, tar ett varmt bad och avslappningstekniker som meditation för att minska stress.
15.
känslomässiga förändringar under tidig menopaus kan vara en svår övergångsperiod för kvinnor. Det är viktigt att försöka titta på det positiva resultatet i klimakteriet och för att försöka sätt att få stöd från familj, vänner och kollegor för att hjälpa en att anpassa sig till förändringarna. Få professionell rådgivare hjälper till att forma och skriva en daglig logg i en dagbok kan hjälpa till. Kom ihåg att klimakteriet är inte en sjukdom och en del av symtomen, som värmevallningar, så småningom blir mindre frekventa och försvinner med tiden. Att gå med gruppen klimakteriet support eller volontär för en välgörenhetsorganisation kan bidra till att skapa vänskapsband och utbyta erfarenheter och dela livet påfrestningar. Dessa metoder kommer att minska många psykologiska och emotionella symtom.
16.
Kava är en ört val för kvinnor som vill fyllig ut när livet blir stressigt under klimakteriet. Det bidrar till att minska graden av depression och ångest. Standard dos är 70 milligram av standardiserade kava extrakt, två eller tre gånger om dagen. Kava har en del lugnande effekt så det rekommenderas att bara ta den för en kort sikt ångest situation.
 

tips och varningar


 

 • sojaprotein innehåller phystoestrogen och kan få i olika former som tofu, sojaprodukter och finns i många livsmedelsbutiker butiker och stormarknader.
 • Det rekommenderas att ta 45 till 60 milligram isoflavoner per dag. En kopp tofu eller ett glas sojamjölk varje dag är bra källor.
6 7 8 0 1

Previous:nothing Next:hur man hanterar alkoholfria leversjukdom

Relaterade artiklar


 • hur platsen vattkoppor effekter vaccin sida
 • hur man ska behandla barndom meningit
 • hur man be föräldrar om puberteten
 • hur man levererar en bebis med NACK sladd
 • hur man ska leva till 100!
 • hur man köper trosskydd för tonåringar
 • hur du tar bort en tampong utan en sträng
 • hur förklarar menstruation
 • hur man hanterar kvinnans fertilitet med örter
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com