hur man skall bekämpa negativa influenser popkulturen

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-19
De flesta amerikaner lever nedsänkt i negativa influenser popkulturen om då märke till dem eller inte. Varje gång du slår på någon form av media, populärkultur invaderar. För att hålla sig borta från det hela tar en mer aktiv strategi att inte sugas under av media frenesi
1.
Avmystifiera din uppfattning om vad det innebär att vara en kändis eller vad det tar att få från en modell i en makeup stol till omslaget till en tidning . Läs om verksamheten i show business, och du hittar det mesta av arbetet går till omsorgsfullt mejsla fram en orealistiskt ideal att sälja vad det är att de behöver du köpa.
2.
Inse att popkulturen är inte allt. Ja, det är överallt, men om du gå ut och engagera sig i ditt eget liv och livet för andra människor i samhället, kommer du plötsligt befinner dig omgiven av mer positiva influenser och erfarenheter än du någonsin kommer att hitta på Internet eller TV.
3.
Leta reda på positiv förstärkning. Hitta personer, idéer, platser och upplevelser som får dig att må bra om dig själv, din plats i världen, och din syn på livet. Lära sig något nytt varje dag som inte innebär kändisskvaller och 30 nya sätt att svälta sig själv och världen öppnar sig. Så kommer du.
4.
Bygg upp din självkänsla och självförtroende och den negativa påverkan av popkultur påverkar dig mindre och mindre. Du behöver inte vara en eremit för att upprätthålla en god bit från fanfar, behöver du bara undvika djupdykning i orealistiska åsikter som sätter dig upp till känna inte tillräckligt bra. Istället fokuserar din uppmärksamhet på hur du kan växa och utveckla nya färdigheter som gör att du känner dig säker.
5.
skratta åt det. Popkulturen är hysteriskt kul. Om annonsen på TV är ganska allvarligt skildrar en bisarrt tunn tjej tvätta henne (porlösa) ansikte med sin produkt och sedan plötsligt vispas iväg till den perfekta balen i nästa scen med en manlig modell och bubblor som faller från taket, skratta. Det är lustigt, och det är roligt att någon där ute är suckar längtansfullt och sedan köra till affären för att köpa den.
6.
Tune ut. Stänga av reklam hoppa över tidningen, göra saker med din dag att ansluta dig till verkligheten. Popkulturen är inte den idealiska, drömmen, eller handbok för hur man ska leva ditt liv. Låt det inte diktera hur du använder din tid eller känner om dig själv och du behöver inte oroa sig för sitt inflytande längre.


Previous:nothing Next:hur man ska behandla placenta previa

Relaterade artiklar


 • hur du kan hjälpa Make a Wish Foundation
 • Hur man väljer en stad med minst luftföroreningar
 • hur man använder metoden fertilitet medvetenhet om preventivmedel
 • hur man bestämma när att bli gravid
 • hur man ska behandla barndom meningit
 • hur man hittar en neonatolog
 • hur man kan gå alanon
 • hur säkert återanvända en vattenflaska
 • hur man gör hemmagjorda våtservetter
 • hur man identifierar hypernasality
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com