sätt att identifiera och behandla prostatabesvär

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-26
Det är viktigt att erkänna de olika typerna av prostata problem som sträcker sig från de två vanligaste kallas BPH (godartad prostataförstoring, eller förstorad prostatakörtel, prostatit eller inflammerad prostata och prostatacancer. Ibland tecken och symtom är svåra att differentiera och kan härma . de av cancer Denna artikel kommer att hjälpa dig skilja några av symptomen och även olika sätt att behandla dessa tillstånd

Du behöver:. .
Zink
nässlor rot.
tomater.
Split säte.
SITTBAD.
Afrikanska pygeum.
bomull kort.
Saw Palmetto.


1.
BPH oftast är asymtomatiskt tills den har utvidgats till den utsträckning som det kompresser på urinröret, röret genom vilket urin passerar ut ur kroppen, sedan många vattenkastningsbesvär kan ses, såsom svårighet att börja urinera eller obehag vid urinering. Det kan finnas ökning eller minskning i frekvensen av urinering, minskad flöde, brådska, och en känsla att blåsan inte är tom.
2.
Prostatit är inflammation i prostatakörteln och ett mycket allvarligt tillstånd som kan leda till döden om den inte behandlas omedelbart av läkare. Det finns tre olika villkor att känna igen. Den allvarligaste är akut bakteriell Prostatistis, den andra är kronisk bakteriell prostatit och den tredje är vanligaste diagnostiserade kallad kronisk icke-bakteriell prostatit där inga bakterier finns.
3.
tecken och symtom som förekommer i dessa villkor kan vara problem vid urinering, lägre ryggsmärtor, smärtsam ejakulation, blodig sperma,. Prostatit förhållanden kan också ha symtom på låg eller hög grad feber, frossa, influensaliknande symtom, smärta i pungen och prostatakörteln ovanpå de andra tidigare nämnda tecken och symtom förknippade med prostatabesvär. Det är mycket viktigt att uppsöka läkare och behandling för dessa tillstånd sine antibiotika behövs för att behandla dessa bakterieinfektioner. Prostatacancer presenterar oftast så smärtfritt ensidiga symtom när du gör en egen prostata tentamen. Vanligtvis kan du känna en onormal knöl med eller utan tillhörande missfärgning av huden eller pungen. tidig upptäckt av självrannsakan rekommenderas hos män för att förhindra denna cancer.
4.
Zink är bra för att förebygga prostata problem eftersom det är nödvändigt för produktion av sperma. tar 30 milligram per dag tillsammans med 2 milligram koppar att hålla dessa mineraler i balans i kroppen
5.
äta tomater eftersom det innehåller lykopen, ett ämne som ger den röda färgen. Det har konstaterats att högre intag av denna grönsak minskar riskerna för att få prostata problem
6.
Pumpafrön har höga halter av växtsteroler och zink som är viktiga för en hälsosam prostata . Det är recommeded ta 1-2 tsk malda pumpa blandas med färskt pressa apelsinjuice två gånger om dagen.
7.
Ta SITTBAD. Fyll en balja med en fot i varmt vatten och sitta i blöt i badet i ca 15 minuter en gång om dagen. Detta kommer att bidra värme till kroppen och körtlarna prostata och bidra till att koppla nedre delen av buken muskler som bidrar till att minska inflammation och minska smärta och brådskande.
8.
Bär löst, helst, bomull trosor eftersom detta tyg hjälper kroppen huden "andas" och minskar begränsning blodflödet till körteln och låter restprodukter kan rinna ut.
9.
Prova örter som sågpalmetto eller afrikansk pygeum. Den förra liknar syntetiska drogen, finisteride, en förskrivna testosteron-sänkande läkemedel som hjälper till att minska frekvensen av urinering, starkare urinflöde. det sistnämnda ört kan användas för att minska inflammation i körteln. det är alltid råd att rådgöra med din läkare innan du börjar växtbaserade behandlingar.
10.
Nettle rot har visat sig ha anti-inflammatoriska och steroida egenskaper som kan bidra till att lindra vissa av symtomen av BPH och prostatit.
11.
sluta röka. Undersökningsmaterialet har funnit att röka mer än 35 cigaretter per dag ökar risken för att BPH jämfört med icke-rökare.
12.
Motion och promenader kan minska risken för prostata problem, särskilt BPH . Det ökar kroppens cirkulation och blodflödet i kroppen speciellt till prostatakörteln och håller dem heathy och sjukdomsfri. Försök att vara mindre stillasittande och mer rörlig sedan sitta långa timmar platser öka trycket och förhindrar spridning från minska på det området av kroppen som kan förvärra symptomen.
13.
Lär dig att göra en regelbunden månatlig Self Prostata Tentamen för att förebygga och tidig kartläggning av möjliga prostatacancer och prostataproblem. Hur man gör det här provet kan hittas på länken som åtföljer denna artikel nedan.
14.
Försök att undvika att ta influensa eller förkylning mediciner sedan avsvällande medel och antihistaminer kan orsaka muskelkontraktion göra urinering flöda mer svårt. För allergier ta allergi medicin som inte innehåller antihistaminer.
15.
Begränsa inte vattenintag eftersom detta kan orsaka uttorkning och ökar risken för att få urinvägsinfektioner. Dricka tillräcklig mängd vatten är viktigt för frisk njure funktioner.
att minska nattliga toalettbesök försöker att inte dricka efter 07:00. Tömma blåsan före sänggåendet.
16.
Tätare utlösning av sperma kan också bidra till prostata behålla sin friska blodflöde eftersom musklerna runt de kontrakt prostatakörteln under utlösning. Den bakteriella orsakar prostatisits inte inte överföra till sexuell partner genom samlag så du behöver inte oroa dig för denna fråga när du deltar i samlag när återhämtar sig från prostatit.

tips och varningar


 • Hur man gör en egen Prostata Tentamen är i en annan artikel som jag skrev som fortsätter med denna serie av sätt att identifiera och behandla prostatabesvär .
 • Några andra användbara tekniker för att förbättra prostata problem kan användningen av psykisk affirmation och visualisering. Dagens positiva mantran som "min prostata är frisk och det finns bra blodflöde" eller "min prostata blir bättre och bättre" kommer att hjälpa till att placera sinnet och kroppen i en positiv plats som kommer att bidra till att påskynda återhämtningen och öka immunförsvaret att öka kroppens immunförsvar. Det kommer att bidra till att lugna sinnet och avleda uppmärksamheten på problemet områden som kan bidra till att minska graden av symtom.
 • Drick inte alkohol eller minska intaget beloppet eftersom det kan irritera blåsan och göra vissa urin symptom förvärras.


 • Previous:nothing Next:hur man ska gå 10.000 steg varje dag

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av en nätansluten mjölk kanal
 • hur man rakar
 • hur man fixar flådda knäna
 • hur man kan bli av med akne ärr
 • hur man överlever en lång vinter
 • hur man kan stoppa möjliggör en alkoholist
 • hur till utnyttjande efter klimakteriet
 • hur man kan öka livslängden
 • Hur man vet om ett blåmärke är allvarlig
 • hur du kan hjälpa Make a Wish Foundation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com