Hur får man en vasektomi, en överlevande guide

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-02
Är du klar att bli med barn? Att försöka göra upp dig om detta är rätt väg att gå? Hört historier från killarna på jobbet kommer jag att dela min erfarenhet för att hjälpa till att förbereda dig för en vasektomi

Du behöver:. .
En ansedd läkare
3-4 väskor av frysta ärtor.


1.
Som fattar beslutet är det första steget, prata med betydande andra, eftersom detta anses vara en enkel resa. När du har valt att gå framåt, sedan välja doktorn att utföra operationen är nästa step. Talk till dina kamrater och se om det finns några bra referenser. Boka tid eftersom många kommer att ha ett samråd först besöka.
2.
Vid din konsultation besöker din Doc diskuterar förfarandet, kommer han att förklara att detta förfarande är permanent och provet provet efteråt kommer att avgöra om vasektomi var en framgång. Du kommer då att planeras för själva förfarandet dagen.
3.
Ta hand om verksamheten på hemmaplan, klippa gården, göra alla arbetsuppgifter som behöver göras så att efter operationen kommer du inte måste ta itu med det här då. En bra tid att göra detta är i början av veckan när barnen är iväg till skolan, och du kan slappna av utan att få hoppat på.
4.
Visa upp tidigt på din utnämning är det bäst om du har någon att ge dig en skjuts hem. Du kommer förmodligen få en bild av något för att lugna ner dig såsom Demerol eller något annat lugnande. Min Doc har en stor personlighet och han spelade musik under förfarandet
5
Förfarandet är denna:. . Du är liggande i en tillbakalutad ställning, ett par injektioner av lokalbedövning till sädesledaren (spermierna rör) och din pung där två mycket små snitt görs. Detta kändes som en liten nypa efter att det domnade i området.
6.
Doc gör ett snitt på båda sidor av din säck, gör hela förfarandet på varje sida innan du flyttar till den andra. Genom snittet han kommer att använda ett par små klämmor på sädesledaren, klipp mellan dem, min Doc klämmas, sys (sydde) och bränt rören och kontrollerar att de var förseglade. Den kauterisation luktade hår brinner.
7.
Hela proceduren tog mindre än en halv timme, använde Doc lim på snitt området och skickade hem mig. När du kommer hem kommer du att känna bra för ett par timmar tills Demoral avtar, börjar släppa ut den frysta ärter (den lösa slag) på din ljumskarna när du kommer hem, kommer det kalla minska svullnaden gör detta i minst två till tre dagar. Det trevligt att ta ett par dagar borta från arbetet för återhämtning tid. Använd trosor du vill ha stöd, eftersom det kommer att bli ett område av obehag för en kort stund. Ja, du kan fortfarande få din fru gravid tills du har rensat ut alla dina leverans av sperma och ersättas med vätskor. Du kommer att tillhandahålla ett prov av sperma ca 2-3 veckor senare för att leta efter levande spermier, om inget hittas operationen var en framgång.


Previous:nothing Next:hur man hittar befrielse från hemorrojder

Relaterade artiklar


 • hur man återhämta sig från ett kejsarsnitt
 • Hur man känner igen mjölkskorv
 • hur man kan eliminera faktorer som förvärrar kolik
 • hur man arbetar steg tre i AA
 • Hur identifiera trast
 • hur man har en framgångsrik VBAC
 • hur man använder en bärnstensfärgad barnsjukdomar halsband
 • hur man hittar gratis mat
 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
 • hur man somna när du är orolig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com