Hur man känner igen restless leg syndrome

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-01-09

Restless legs syndrom är en diagnos där patienterna klagar över "läskiga kryper känsla som löper längs benet och behovet av att gå runt för att eliminera symptom. Problemet tycks vara vanligare hos kvinnor, särskilt äldre åldersgrupp. Tillståndet kallas även Ekbom Syndrom och är mer av en irriterande sjukdom som orsakar störningar i sömnkvalitet Här är några sätt att minska symtomen på restless legs eller hoppiga ben

Du behöver:. . .
multivitaminer
bomullsstrumpor.
sidenpyjamas.
massager.
vatten.
 


1.
Undvik att ta sömn medicin för att övervinna de sömnlösa nätter form restless legs. Dessa läkemedel kan ge kortsiktig lösning men efter ett tag du utvecklar tolerans mot medicinen och det fungerar inte effektivt och du kommer att finna dig med samma ben problemet och beroendet av narkotika
2.

Ät multivitaminer speciellt järn. Man tror att brist på detta element kan bidra till restless legs.
3.
Folatbrist kan också bidra till rastlösa ben. Du kan köpa folat tabletter lätt form de flesta hälsokostbutiker eller lokala apotek.
4.
Stiga upp och gå omkring och kommer att bidra till att lindra känslan av rastlösa ben. Vanligtvis symptom slår på natten men om du försöker att ignorera det symptomet blir värre så det är bara följa och gå upp och gå omkring.
5.
Sluta röka. Den här förändringen vana kommer att bidra till att minska frekvensen och varaktigheten av symptom. Det kommer också att bidra till att upprätthålla en sundare kropp och risker för andra tobaksrelaterade problem.
6.
Massera benen och kroppen kommer att hjälpa rastlöshet. Ge en 10 minuter ben massage före sänggåendet. Använd aromterapi eller parfymerade oljor massage för att bidra till att minska stress och öka avslappning effekten.
7.
Bär löst bomull eller silke underkläder eller pyjamas. Detta kommer att minska begränsning av blodflödet till underbenen och också att ventilationen på den del av kroppen.
8.
Om värk och smärta från rastlöshet är outhärdlig du kan ta en aspirin för att minska symtomen.
9.
Sänk din stressnivå genom att göra fler övningar och avslappningstekniker. Yoga, pilates, meditation och kan bidra till att minska förekomsten av restless legs.
10.
Med hjälp av värme kuddar och varma lamporna för att få musklerna att slappna av kan också hjälpa. Dessa poster lätt tillgänglig att köpa i de flesta hälsokostaffärer.
11.
Försök att inte ta kallt och sinus mediciner eftersom studier har visat att de ökar symtomen. Enligt restless legs syndrom Foundation
12.
minska intaget av koffein. Sluta dricka mindre kaffe eller byta till koffeinfritt drycker.
13.
Förändrade positioner ständigt kan bidra till att minska sensationer. Detta kommer att bidra till att minska restriktioner och minska trycket på den aktuella sidan av kroppen och kommer att bidra till att öka blodcirkulationen.
14.
Blötlägg fötterna i kallt vatten i 10 minuter eller mer . Använd aromatiska oljor tillsätts vattnet för att hjälpa till i avslappning. Du kan köpa vatten kit massage bad i de flesta hälsokostaffärer.
15.
Rubbing benet med en elektrisk Vibratorn kan bidra till att minska vissa symptom. Även slingrande tårna och fötterna kan hjälpa.
 

Tips och varningar


 

 • symtom på restless legs syndrom kan vara ett tidigt tecken på mer allvarliga tillstånd som diabetes, njur- sjukdom, Parkinsons sjukdom, eller neurologiska sjukdomar. Sök medicinsk adivce innan du bestämmer dig på diagnosen.
 • har vissa receptbelagda läkemedel visat sig bidra till att minska de symptom så konsuln läkaren och han /hon kan ordinera medicinen.
7 8 1 2 6

Previous:nothing Next:hur man kan hantera komplikationer alkoholförgiftning

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka livslängden
 • hur man använder östrogen grädde
 • hur man kan förutspå en period
 • hur att välja mellan abort och adoption
 • hur man kan hjälpa en stor man uppskattar sig själv
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
 • hur man hittar ett läger för barn med medicinska tillstånd
 • Hur man vet om du uppfyller kraven för gastric bypass-operation
 • hur att sluta med rökfri tobak
 • Hur sova när man är gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com