hur Känn dig själv

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-15
Det finns några österländska filosofier som tror att hela livet är en resa mot självinsikt. Allt du gör och varje erfarenhet som du har ändringar som du är, din syn på världen och din plats i den. Med allt ständigt förändras, att räkna ut vem du är kan vara en utmaning. Här är några tips som hjälper dig
1.
Vet du vad du tycker i. Med en uppsättning övertygelser och principer är det första steget till att veta själv. Om du vet vad du tror på och har bra förståelse för vad du står för, kommer du att få en bättre förståelse av dig själv som en helhet. Bestäm var du står i viktiga frågor och hålla fast vid dessa föreställningar. Det finns ingen garanti att dessa åsikter inte kommer att förändras på vägen, men att vara fast i din övertygelse kommer att göra dig starkare.
2.
Lär av ditt förflutna. Vi har alla gjort saker i vårt förflutna som vi önskar att vi kunde förändra eller göra över och har haft upplevelser som har förändrat oss. Medan det finns inget sätt att ta tillbaka dessa saker kan du få visdom från dem och bli en bättre människa för att ha behandlat och övervinna dem. Förstå vad du har vunnit och lärt av tidigare misstag och umbäranden kommer att hjälpa dig känna dig själv bättre.
3.
Vidga dina vyer. Öppnande dig upp till nya upplevelser och intressanta utmaningar tvingar dig att lära känna nya sidor hos dig själv. Genom att pröva nya saker och erövra nya utmaningar kommer du pressar dig själv vidare, testa dina personliga gränser och ta reda på vad du verkligen är gjorda av fysiskt, känslomässigt och andligt.
4.
få perspektiv från andra. Det finns starka, självmedvetna människor som kan vara en inspiration till alla som strävar efter att känna sig bättre. Vare sig de är filosofer, författare eller personer du känner i ditt eget liv, lyssna på den kunskap som dessa människor har fått och hur de kom att känna sig själva kommer att hjälpa dig i din strävan att upptäcka sig själv.
5.
vara öppen för förändringar. Det viktigaste att förstå när man försöker känna sig själv är att du kommer att förändras. När människor blir äldre och uppleva livet, de olika erfarenheter som de har kommer att färga deras perspektiv på världen och vem man är som person. Du är inget undantag från denna regel, så förstår att resan känna dig själv kommer att bli lång och kanske aldrig sinande.


Previous:nothing Next:hur man använder kokosolja

Relaterade artiklar


 • hur man startar ett AA-möte
 • hur man använder en offentlig toalett utan wc-stolen kontakt
 • hur man ska äta för att öka fertiliteten
 • hur man köper tvål
 • hur man ska hänvisa ett barn att önska
 • hur man mäter kroppsfett för män
 • hur man förbereder för barnets immunizations
 • hur de ska hålla sig i form under graviditeten
 • hur man förhindrar barns solbränna
 • hur man använder en tampong
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com