hur MRSA: Undvik Staph infektioner i gymmet

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-09
Man kan kontraktet MRSA genom gemensam användning av handdukar, rakhyvlar, gymutrustning och duschar. Här är några tips för att undvika Staph infektioner i gymmet

Du behöver:. . .
Hand sanitizer


1
Se till att täcka alla öppna sår innan att gå till gymmet. Detta inkluderar skrubbsår, skärsår, sår och matta brännskador. MRSA kan vara dödligt om det kommer in i blodbanan och Staph infektioner kan smitta dig genom skrapar även om såret inte dra blod. Om något är i fråga täck den med bandage, tejp eller kläder.
2.
Vissa gym gör extra ansträngningar för att hålla sig utanför Staph infektioner i sina anläggningar. Fråga din gym vad det gör för att hålla sina medlemmar säkert från MRSA. Detta skulle kunna vara så enkelt som sprutar ner utrustningen oftare under dagen eller tvätta duschar oftare. Fråga ditt gym om de ger nytvättade handdukar och alkohol-baserad spray för kunder att använda.
3.
Om ditt gym inte ger hand sanitizer ta med din egen. Torka av handtagen på all utrustning du använder och lägger en handduk över området kroppen berör. Spray ner all utrustning med ett antiseptiskt innan du använder den. Se också till att använda handskar och vira en handduk runt baren för knäböj, bänkpress och alla andra lyft där ribban kommer att beröra din kropp och eventuellt överföra Staph infektioner.
4.
Tough killar där ute kan användas för att rippa valkar bort av sina händer på gymmet men med den senaste tidens oro upphandlande Staph infektioner på gymmet, tejp över alla öppna nedskärningar och handskar för att förhindra MRSA från att komma in genom den öppna huden på händerna. Se till att slänga handskarna i tvätten när du kommer hem.
5.
Medtag egna hygienartiklar. Detta inkluderar rakhyvlar, tvål, deodorant och handdukar. Dela dessa poster är ett sätt att kontraktet MRSA. Också ta flip flops eller dusch skor för omklädningsrummet. Gör inte misstaget att endast iklädd skor i duschen. Också bära dem tillbaka till ditt skåp och sitta på en handduk medan du byter skor. Staph infektioner kan kontrakteras genom någon del av golvet i ett gym, inte bara den våta duschkabin.
6.
Använd dessa tips samtidigt på gymmet för att skydda dig själv och din familj från risken för MRSA. Kom ihåg att bra hygien är viktigt, inte bara i gymmet men hemma och på jobbet man skydda dig från bakterier och virus. Rengör din duschar hemma regelbundet och torka av badrum och kök med antiseptiska våtservetter eller spray. Bygga goda vanor för att skydda dig från Staph infektioner på gymmet i år kan hjälpa till att förhindra nya infektioner i framtiden.


Previous:nothing Next:Hur man känner igen restless leg syndrome

Relaterade artiklar


 • hur man kan investera i din hälsa
 • Hur skärpa sinnen
 • hur man behandlar huvudlöss med ättika
 • hur lätt graviditetsillamående
 • hur man skyddar ungdomar från idrottsskador
 • hur man utför katolsk sista smörjelsen
 • hur man handskas med hyperemesis naturligt
 • Hur du tar amoxicillin / kalium klavulanat
 • hur man ska behandla Coxsackie
 • hur man ska behandla arsenik i vatten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com