hur att upprätthålla grundläggande måltider i en enda förälder kök

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-03
Som en upptagen ensamstående förälder, att hålla rätt mat i skåpet utan att behöva gå till mataffären varje dag är ett måste. Ett bra val av rätt mat kan ge dig alternativ som är friska och lätt att göra

Du behöver:. .
Potatis
Mjölk.
Ost.
Smör eller oleomargarin.
Makaroner nudlar.
Rice.
Vitlök salt.
Bröd.
Bacon bitar.
Svartpeppar.
Persilja.
Sugar.
Malet kött.
Konserverad majs.
Grädde svamp soppa.
Jordnötssmör.
Skriva redskapen.
Papper.


1.
Lager ditt kök med de uppräknade föremålen. Lista någon produkt tar slut och plocka upp dem på din nästa resa till butiken. Skriv ner olika utbud av rätter du kan skapa med de artiklar du har samlat. Detta kommer att vara din personliga meny huvudboken.
2.
Titta på din lista när du behöver göra en snabb måltid för din familj. Uppdatera din lista när en ny idé kommer att tänka på, och efter listan för dina barn att se. Detta ger dem enkel matlagning val när du inte kunna laga något för dem.
3.
Träffa din familj för att diskutera vad mat de kan skapa med i förteckningen. Lägg till listan om det behövs. Ingen idé är för löjligt om du gillar att äta det. Gör måltider med fullständig livsmedelsgrupper. Använd en från mejeri-koncernen, en från vegetabiliska gruppen, en från kornen gruppen och en från proteinet gruppen.
4.
Potatis är en mångsidig mat. Det kan vara snabb tillagas i en mikrovågsugn för bakad potatis. Du kan vara kreativ genom att smälta ost på toppen av dem och lägga bacon bitar. Du kan också klippa bakad potatis på mitten, gröp ur potatisen och lägg smör, ost och bacon bitar till skinn för ett snabbt mellanmål. Den potatis kött kan förvandlas till potatismos med en gaffel, smör och lite mjölk. Skivad, stekt potatis kombinerat med sauterade kött och konserverad majs är en favorit hos mina barn.
5.
Ris är en av mina favoriter eftersom jag älskar orientalisk matlagning. Min favorit rätter inkluderar ägg-stekt ris, hamburgare ris varmrätt, risgrynsgröt, cheesy ris eller bara vanligt ris.
6.
För en enkel maträtt, laga makaroner nudlar, dränering, tillsätt två matskedar smör, en tesked vitlök salt och en tesked persilja. Om du gillar cheesy nudlar, tillsätt lite av din favorit ost. För något en heartier, tillsätt lite sauterade köttfärs.
7.
Egg val är nästan obegränsade. Du kan göra äggröra med ost och rostat bröd, omelett ost, kokta ägg, penslas ägg och pocherade ägg.
8.
Glöm inte nutrional värdet av jordnötssmör. En jordnötssmör smörgås ger dina protein, kolhydrater och nyttiga fetter i en snabb måltid.
9.
Bröd gör inte bara rostat bröd. Du kan göra grillad ost eller blanda tillagad hamburgare med soppa blanda och halstra den på brödet. Mina barn kallar det kluvet nötkött på rostat bröd.


Previous:nothing Next:hur man styr och lägre kolesterolnivåer

Relaterade artiklar


 • hur man styr och lägre kolesterolnivåer
 • Hur man använder en biliblanket för barn gulsot
 • hur man gör AA vänner
 • hur man ska behandla sön förgiftning
 • hur man förbereder ett barn plan kidnappning nödsituationer
 • hur man kan minska högt blodtryck naturligt
 • hur lätt graviditetsillamående
 • Hur man vet om en familjemedlem är en alkoholist
 • hur man startar ett AA-möte
 • Hur identifiera prostatit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com