hur du ger dig själv time-out

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-02

Hur ofta vi kör runt tillgodose behov hos andra människor-barnen, mannen, föräldrarna, vänner, främlingar, men vi glömmer att se efter våra egna jaget. Här är några tips för att påminna dig att komma ihåg dig. ?

För, om du är nedgånget och stressad hur ska du se efter alla andra

Du behöver:
en dagbok eller kalender
. .
Tid.
.
Djärvhet.
.
 


1.
Lyssna på din kropp. Är det ömmande? Är det att berätta den behöver motion, vatten, kul?

Lyssna på dina yttre och inre röster. Är de lätt irriterad? Snabb att knäppa? Över-reaktivt i icke-konfronterande situationer?
2.
Du väl kan vara i behov av lite time-out. Vissa av oss har svårt att sluta och göra något trevligt för oss själva. Om detta är fallet för dig, påminn dig själv att du får lite tid för just dig.
3.
Låt ditt sinne för att vandra och dröm. Tänk på vad du mest älskar att göra. Vad gör dig glad? När och var känner du dig dina mest fredliga? Vad ger dig förnöjsamhet? Behöver du en massage, en simtur, en semester?
4.
besluta att vidta åtgärder. Få din dagbok eller kalender och fastställa en tidsfrist med dig själv. Blockera ut ett par timmar, en, två, eller ens en hel dag. Om du behöver några dagar, tar dem. Tillåt dig att kommunicera dina behov till dig och ta dem på allvar. Du är värd det.
5.
Var organiserad. Förbered dig för din tid ut i förväg. Organisera en barnvakt, eller för dina barn att spela hos en kompis. Diskutera med din man eller partner dina planer. (Speciellt om du planerar på att ta några dagar bort. )
6.
Att begås. När den dagen kommer se till att du gör det du planerat. Om något helt oväntat händer och du kan bara inte gå, boka direkt.
7.
Om allt faller på plats och du kan lämna huset och familjen åt sitt öde , så gör det. Bilresa bort, bussen, hoppa på planet. Njut och kom ihåg att du får lite tid för dig själv. Du förtjänar en paus, när allt du ser efter alla andra eller hur?
 

6 7 8 0 2

Previous:nothing Next:hur man gör en bröstsjälv tentamen

Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en bebis kallt
 • hur man kan förebygga åksjuka hos småbarn
 • Hur identifiera ett barns problem med synen
 • hur man köper tvål
 • hur kan distrahera dig under en shot (nål)
 • hur du håller dina ögon friska
 • hur platsen bakteriell hälsorisker
 • hur man byter en familjs övning rutin
 • hur man identifierar inhalant bland ungdomar
 • hur man kan övervinna amning misslyckande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com