hur man gör kryckor mer bekvämt för de funktionshindrade av skada eller sjukdom

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-14
De flesta funktionshindrade immobiliserade av skada eller sjukdom skulle välja nästan alla andra rullatorer än en krycka. Sjukhus dispensering kryckor hitta att även handikappade patienter vidta för rullstolar, käppar och rollatorer ganska snabbt, det är det kryckor som utgör ett problem. Med tanke på att det finns många metoder för att använda kryckor, är det inte konstigt att vårdinrättningar först måste passa funktionshindrade patienten med kryckor och sedan ge lektioner om hur man går med dem. Inte bara det, kryckor skaver huden på händerna, underarmar och på andra ställen, producerar smärtsamma welts och skrubbsår. Enkelt uttryckt, kryckor är obekväma-åtminstone i sina bara dos form. Det är därför en person skulle vara vansinne att inte dra nytta av prisvärda krycka tillbehör för att underlätta vägen

Du behöver:. .
Under-arm krycka kuddar
Geler kuddar för att lindra smärta hand.
Viljan att prova något nytt!.


1.
Först ta reda på var kryckor orsakar mest obehag. Vanligtvis det skulle vara under armen området. Detta är nummer ett organ område som fått flest tryck, friktion och stötar när du använder kryckor. Bodylotion och talk makt finns två sätt att minska friktionen, men varför inte vidta åtgärder för att minska smärtan helt och hållet? Ett av de bästa innovationerna under de senaste åren är glycerin-baserad gel-you've sett på otaliga platser, från kuddar datormus att cykla platser. Nu är detta mjuka, squishy gel har anpassats till medicinska tillämpningar inklusive bekväma dynor krycka arm. Halka på en, eller ett par, och få omedelbar befrielse från krycka tryck på underarmarna!
2.
När du har lättad din underarm smärta, utvärdera huruvida kryckor kan nu användas bekvämt. Andra till armhålorna, är trycket på händerna nästa största klagomålet. Handtagets på kryckor är inte det bara att hålla funktionshindrade patienten från att tappa kryckan: det väger tungt också. Och krycka bär vikt är inte statisk, den är dynamisk och rörlig. Vikt alternerar mellan underarmarna och händerna i olika omfattning. En mängd av tyg och gel-baserade kuddar hand bidra till att absorbera mycket av den chock i samband med handtag tryck.
3.
Fråga dig själv om du använder din kryckor är så säker som möjligt. Om du bor i kallare områden, vet du att det är nästan omöjligt att gå med kryckor i snö och is. Det är svårt nog att gå med två fötter-för att inte nämna en extra tredje eller fjärde fot! De flesta krycka tips är bara utformade för optimala förhållanden, såsom torka, platta trottoaren. En stor gadget som skruvar sig på i sekunder krycka is bommar. Det bästa med knapar krycka is-de behöver inte skruvas loss efter att du anger torra ytor. Vänd bara upp dem och det är säkert att gå inne utan att repa golv.

tips och varningar


 • Challenge tron att du inte kan vara bekväma med att använda kryckor.
 • Forskning alla produkter som finns tillgängliga för att öka din komfort.
 • Tala med din läkare eller terapeut om din komfort frågor.


 • Previous:nothing Next:Hur du tar väl hand om din glasögon

  Relaterade artiklar


 • hur man utöva i tio minuter
 • hur man kan hjälpa en senior som är hörselskadade
 • hur man hanterar oregelbundna perioder
 • hur man köper fiskleverolja
 • hur man handskas med teen sömnproblem
 • hur man kan hjälpa någon med makuladegeneration
 • hur man får behandling för en bebis platt huvud
 • hur man får professionell hjälp för en tonåring
 • hur man kan bli av med hudbristningar
 • hur man köper en vuxen blöjor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com