hur man hittar prisvärda pension bostad

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-23
Pensionering bostäder blir mer och mer populärt som det är, inklusive flera av de bekvämligheter pensionärer vill ha. Stigmatiseringen av avgångs-anläggningen är långsamt lyft att avslöja en avkopplande livsstil som kan skräddarsys för vad du vill ha ut av pensionering. Vissa av dessa boende alternativ är dyra, dock, och bidrar inte till en fast inkomst. Använd dessa steg för att lära dig att hitta prisvärda pension bostad
1.
Vet vad du vill. Gör en lista över de faciliteter och funktioner du söker i pension bostäder. Sätt en stjärna eller märke bredvid bekvämligheter du kan inte kompromissa om, till exempel sjuksköterska vård eller tjänster rörlighet. Detta kommer att ge dig förhandlingar rum när shoppa runt.
2.
Besluta om vilken typ av byggnad du funderar på, om du har en preferens. Vissa är höga byggnader medan andra har mer olika byggnader med full lägenheter i dem. Kostnaden kan variera kraftigt, så detta är ett annat område att vara flexibel om du kan.
3.
Ta en titt på några av de faciliteter som du funderar på. Se till att få all information om kostnad. Detta bör omfatta inte bara bostäder aspekt, men andra verksamheter, matställen, internt vård eller andra behov och önskemål. Jämför bara fullständig information kostnadsanalys mot varandra, eftersom detta kommer ge dig en mer sann bild av vad som förväntas.
4.
Betraktar staten. Om du är på en fast inkomst, det finns statliga alternativ och bostäder för låginkomsttagare seniorer. Varje stat har en låg inkomst kontor bostad med särskild service för seniorer. Kontakta din kommun för korrekt information om dessa tjänster och alternativ.
5.
Förhandla om finansiering. Vissa anläggningar erbjuder finansiering alternativ som kan sänka din månatliga betalningar och hyra. Om du har en stor mängd av trygghet, bra kredit eller stora handpenning, kan du ha en svag förhandlingsposition rum med anläggningen finansiera kontoret.


Previous:nothing Next:hur man koppla av under ett cellprov

Relaterade artiklar


 • Hur identifiera prostatit
 • hur man reser med hemorrojder
 • hur man kan gå alanon
 • hur man ska behandla kramper
 • hur man undervisar stadier av kvinnlig pubertet
 • Hur vet man att en infektion behöver akut vård
 • Hur du ser mindre på TV
 • hur man förbereder för en levertransplantation
 • hur man ska behandla ungdomar depression
 • Hur du tar medicinen på ett säkert sätt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com