hur man kan planera en familj efter abort

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-15
Abort är ett beslut varje kvinna med ett oönskad graviditet kämpar med att göra. Rätten att välja kan få långsiktiga effekter på kvinnans mentala och emotionella hälsa. Ofta kvinnor som har haft missfall bestämmer de är redo för en familj. Detta beslut kan röra upp känslor begravda av sorg och förtvivlan när de tänker på sin avslutas graviditeten. Använd råden nedan för att få hjälp vid planering av en familj efter abort
1.
Kommunicera öppet med din make vid planering av en familj efter en abort. Låt dem veta hur många barn du vill, din nuvarande känslor på abort och allt du kan kämpa med under graviditeten. Kommunicera innan du är gravid hjälper dem att förstå vad du går igenom och de kan vara mer stödjande.
2.
Undvik att tänka på den nya graviditeten som ett substitut för den graviditet som du avslutas. Planera din nya familj veta att du går framåt från den tiden i ditt liv när du hade abort.
3.
ge dig själv tid för gråt och sorg om du känner belastas medan familjeplanering. Innehav i känslor av sorg och vemod kan lämna dig känslan skyldig eller ångerfull. Låt dig gå igenom sorgeprocessen igen innan bebisen kommer så att du inte fastnar med depression, skuld, ånger och en ny bebis.
4.
Release någon skuld du känner för att ha en abort. Holding skuld inne samtidigt familjeplanering kan lämna dig med harm och ånger när man tänker på att ha en baby.
5.
Tala med ett inlägg abort kurator innan och under din familjeplanering och graviditet om du har olösta känslor om din abort. De kan hjälpa dig hantera all stress efter abort symptom du känner dig under din graviditet.
6.
Kom ihåg att du hade en abort på grund av omständigheter som gjorde det det bästa valet. Planera din familj efter en abort under förutsättning att du är omständigheterna har förändrats och du är nu redo för en familj.


Previous:nothing Next:hur du kan trösta bröst med ricinolja

Relaterade artiklar


 • hur man styr sällskapsdjur allergener i ditt hem
 • hur ta hand om ett barn med torticollis
 • hur man skall bekämpa negativa influenser popkulturen
 • Hur identifiera laryngit
 • hur man gör en fjäril bandage
 • hur man ska behandla mindre skärsår
 • hur man levererar en futtig sätesbjudning
 • hur platsen tecken för användning av LSD
 • hur man vet när en familjemedlem behöver ett ingripande
 • hur du ökar din energi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com