hur man kan se en vestibulära störningar läkare

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-10

Vestibulära störningar kan yttra sig i de drabbade som en oförmåga att upprätthålla balansen tillsammans med yrsel. Andra manifestationer inkluderar kväljning, ansträngda ögon, glömska, och fysiska desorientering. Några av de orsakar faktorer av vestibulära störningar kan innebära trubbig kraft mot huvudet, infektion och /eller stor fysisk ansträngning. Läs vidare för att lära sig mer
1.
Se ett öra och hals läkare först, om du misstänker att du kan ha symtom på vestibulära störningar. De flesta av dessa typ sjukdomar har sitt ursprung i huvud och nacke, så innan de söker behandling du först kan få en definitiv diagnos från en ENT.
2.
Besök en neurolog som specialiserar sig på olika diagnos förhållningssätt till vestibulära störningar. Han /hon kan avgöra om det finns en särskild hjärna orsaken till sjukdomen snarare än ett öra eller hals länk.
3.
Kontakta en ögonläkare och /eller neuro-ögonläkare för att se till att Det kanske inte finns ett fel i ögat och hjärnan anslutning som förvärras din vision, vilket leder till balansproblem. Kontaktlinser, glasögon och ögonkirurgi är de alternativ som detta specifika MD kan erbjuda som skulle kunna lösa problem med ett antal vestibulära störningar.
4.
Detect känslomässiga eller psykiska problem som orsakar vestibulära störningar av besöka en psykolog. Detta är också en gångbar lösning väg eftersom det kan finnas problem som orsakar fysiska obalans som kan behandlas utan operation. Psykologen kan köra tester och ge behandling. En psykiatriker kanske då kunna förskriva läkemedel att åtgärda problemet. Besök en psykiater för att ta ett läkemedel istället för ibland mer riskfyllda kirurgiska allén.
5.
Reda på om en utfrågning svårighet är inte de särskilda orsaken till diagnosen vestibulär störning. En audionom kan administrera ett test för att upptäcka eventuella hörselskador som kan orsaka en fysisk obalans. De sedan kan informera din läkare om huruvida du behöver en hörapparat och vilken typ.
6.
Boka tid med en neurotologist. De har två år mer av extra utbildning än den ENT på operationer som kan behöva ske i fall av vestibulära störningar. Den neurotologist ger mer specifik information om ursprunget till sjukdomen och vad tillvägagångssättet behöver vidtas. Då, om nödvändigt de kan utföra operationen.
7.
Kommunicera med en sjukgymnast smärta som du kan lida av som ett resultat av någon behandling för vestibulära störningar. De kan både rehabilitera en sjukdom lidande och minska smärta. Arbetsterapeuter kan arbeta för att hantera en vestibulär störning tills livskraftig och effektiv behandling finns och genomförs.
 

7 8 0 2 5

Previous:nothing Next:Hur identifiera barn ont i magen

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger öroninflammationer hos barn
 • Hur vet en baby har smärtor i urinblåsan
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
 • hur man undviker en baksmälla
 • Hur du donerar p-piller
 • Hur man känner igen symtomen barndomen depression
 • hur man förbereder för ett barns tonsillektomi
 • hur man tar reda på mer om gastrocnemius
 • hur man använder naturläkemedel för behandling av löss
 • hur till återvinna från labiaplasty
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com