hur du tala med din tonårige son om sex

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-07
Den dag som jag var tvungen att ta min son till hans årskurs 9 läggning var dagen då jag visste att jag var tvungen att avvärja problem! Heliga katter! Ingen av flickorna, eller jag för den delen, såg ut som 14-åriga tjejer som sprang omkring campus den dagen. De unga tonårsflickor såg ut som de var i sina tidiga tjugoårsåldern! Jag var tvungen att ha ett samtal med min son och snabba

Du behöver:.
En tonårig son
öppet sinne.
sinne för humor.


1.
tur, min gosse (numera en man,) har alltid varit mycket öppen med mig när det gällde att till varje fråga, oavsett hur pinsamt det kan vara. Så lärde honom hur det går att dejta och kön kom ganska lätt. Detta betyder inte att det inte fanns några frågor som var obehagligt för mig att tala, till exempel "Hur gör jag för franska kyssa mamma?" Ja, som du verkligen vill få franska kyssar tips från din mamma, son. Nej, du behöver inte, lita på mig. (Jag talade om honom att han behövde få en flickvän och praxis med henne. )
2.
Bästa verktyget i moderbolaget verktygslådan är ett sinne för humor. Upphäva din egen personliga bokningar, hämningar, eller hänga ups för ett ögonblick. Titta på detta viktiga, pågående konversation som om du pratar med din bästa vän och du vill att han ska undvika det uppenbara fallgroparna i relationer och sex. Var i själva verket vänliga, icke-dömande, vara och beredd att dela några av dina tidiga dating upplevelser. Om din son ditt obekväma stunder är alltid bra för ett skratt och kommer att sätta ditt barn på lätt att öppna upp till dig.
3.
Tänk också på att din son får slåss några mycket kraftfulla hormoner och du måste hitta ett sätt att nå honom genom dimman av puberteten inducerade lust. Ingen lätt uppgift när omotiverat sex är smällde den stackars pojken i ansiktet på varje tur från TV-annonser, filmer, tidningar, flickorna i skolan, och hans kamrater. Men något du måste ingjuta i honom att förstå att sex är mer än bara en fysiska mötet, att det är en följd av kön och ett ansvar
4
Ta ett andetag och lyssna. . vad du son har att säga. Vad är hans frågor? Han kanske inte är redo hittills flickor än, men han vill veta varför tjejer agerar som de gör, eller hur man talar till en tjej han skulle vilja. Detta kan vara särskilt viktigt om du har några döttrar. Återigen är där din livserfarenhet berättelser kommer väl till hands. Var inte rädd att berätta för honom om (s) du trasslat verkligen upp och de blodiga efterdyningar. Han kommer att lära av sina misstag, förhoppningsvis.
5.
Var säker på att din son kommer att få frågor om sex, men målet här är att få honom att komma till dig först. Det enda sättet att uppnå detta är att hålla kommunikationen öppen, lita på honom, älska honom, och på samma gång, ge honom hans plats och en låda med kondomer.


Previous:nothing Next:hur man ska behandla erektil dysfunktion naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man blir en smart apotek kund
 • hur man använder en ammande supplementer
 • hur man identifierar meningokock effekter vaccin sida
 • hur man hittar paraben-fri tvål
 • hur man kan hantera andropause
 • hur man förbereder för ett barns tonsillektomi
 • hur man avgör om ett barn har sensorisk överbelastning
 • hur man förbereder barnet för avgjutningar
 • hur man arbetar aa traditioner
 • hur du förälder ett tillägg barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com