hur man sätter ihop ett paket sjukhusvård för tonåringar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-01
En sjukhusvistelse är aldrig kul. Det är särskilt un-kul för tonåriga patienter som hellre vara ute och göra vad tonåringar gör. De är bara gammal nog att förstå varför de måste vara på sjukhuset och bara ung nog att vara motiverad i känslan av att "det är så orättvist!" Faktum är att sjukhusvård är oftast en paketlösning av långa, tråkiga sträckor bryts upp av peta och petade att vuxna insisterar är kritisk till vård. En väl sammansatt vård paket kan bidra till att bryta upp tristessen utan petade.

Du behöver:
Tidningar
. T-tröjor och byxor lounge.
Mp3-spelare och örontoppar.
Papper och pennor.
Handhållna spel.
Brev, kort och anteckningar från vänner.
Valfritt: Kosmetika


1
Ta ett urval av tidskrifter. . . Teman bör innehålla aktuella händelser, underhållning och, naturligtvis, tidningar inriktade på tonåringar. Wrap en bunt tidningar som presentförpackning, komplett med roliga omslagspapper och band.
2.
Pack upp en eller två t-shirts och samordna byxor lounge. För kropp medvetet tonåringar, kan bristen på täckning finns i traditionella sjukhus dräkt vara mer traumatisk än alla peta och petade kombineras. Tees hemifrån bryts, bekväma och individualistiskt.
3.
Ladda upp mp3-spelaren, synka upp den och sätta den i. Den här behöver inte slås in i någonting annat än sitt öra knoppar. Bonus om mp3-spelaren har foto eller video. Musik är en viktig del av livet för de flesta tonåringar och rum sjukhus sällan kommer med radioapparater.
4.
sätta ihop en enkel pappersvaror uppsättning. Paket pennor, brevpapper, kuvert och frimärken tillsammans i en vinyl dokument kuvert. Skriv tonåringens namn på utsidan i fancy bokstäver som används för en personlig touch.
5.
Sammanställa en grupp av handhållna spel. Det kan vara i form av ett enda handhållna systemet med patroner eller en rad individuella elektroniska spel. Dessa kan ofta hämtas ganska billigt på lågprisvaruhus eller lånas.
6.
Samla väl önskar anteckningar, brev och kort från vänner och klasskamrater. Inget förgyller en tonåring dag som att höra att andra tonåringar och sjukvård, även om det är det gamla hederliga sättet.
7.
Sätt ihop ett kosmetika pack. Mest tonåring flickor vård en hel del om sitt utseende, även när de är fast i en steril sjukhussal. Lite ögonskugga och läppstift, kombinerat med hår tillbehör och ett paket med förfuktas makeup bort trasor kan gå göra underverk.


Previous:nothing Next:hur du packar en väska sjukhus för barn

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en läkare
 • hur man torkar upp din försörjning bröstmjölk
 • Hur man vet om du uppfyller kraven för gastric bypass-operation
 • hur man identifierar pneumokocker effekter vaccin sida
 • hur förklarar döden för att ett litet barn
 • hur du börjar använda en östrogen grädde
 • hur man köper tvål
 • hur till återvinna från labiaplasty
 • hur man reser med en åksjuk barn
 • Hur får man en säker tatuering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com