hur man skapar en fristad sova

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-05
Minst 40 miljoner amerikaner lider av över 70 olika sömnstörningar, enligt undersökningar som utförts av National Sleep Foundation. Även den mängd som krävs sömn varierar för varje person, alla behöver tillräckligt sömn. Optimal kardiovaskulär hälsa, ett starkt immunförsvar och bidra till minne och inlärning, bättre humör och hälsosam metabolism är bland några av skälen till sömn betydelse. Dra nytta av sömn är belöningar genom att säkerställa en bekväm miljö som är säker på att skicka dig ut i drömlandet.

Du behöver:
Bed
. Aromatiska oljor.
Bra madrass.
Stödjande kudde.
Bekväm lakan och filtar.
Öronproppar (tillval).


1.
Det första steget i att skapa en fristad sömn är att se till att rummet är mörkt. Kroppens biologiska klocka influenser när vi känner dig sömnig eller vaken genom den mängd ljus som finns. Starkt solljus talar om för kroppen är det dags att vara vaken.
2.
Oljud har en konstig inverkan på sömnkvaliteten. En buller så lågt som 40 decibel eller så högt som 70 decibel kommer att hålla folk vakna, enligt National Sleep Foundation. Så en läckande kran är lika sannolik som en skrällande stereo att hålla någon vaken. NSF rapporterade också att frånvaron eller närvaron av ett välbekant ljud, såsom skrovlig trafik och skrikande sirener, kan störa kvalitet vila. Att stänga ute buller prova öronproppar, eller ta något som kommer att skapa ett välbekant ljud när du reser.
3.
Skapa den ideala temperaturen för överlägsen sömn är svårt att göra eftersom alla har sina egna önskemål . NSF anges, för de flesta fall kommer temperaturer över 75 grader Fahrenheit och under 54 grader störa sömnen. Många sover forskare är eniga om att en något svalt rum bidrar till god sömn eftersom ett kroppens inre temperaturen sjunker till den lägsta nivån på natten.
4.
Ha en bra madrass är nyckeln till kvalitet vila. En bra madrass, som rapporterade bättre sömn rådet, är ett med en stiftelse som stödjer alla organ poäng och håller ryggraden i samma form som en person med god stående.
5.

Kudden är också viktigt för att få en god natts sömn. Kudden bör hålla huvudet i samma förhållande till dina axlar och ryggrad som om du stod med korrekt upprätt ställning, enligt BSC. Som grädde på moset är lakan och filtar att de uttömt alla texturer och material.
6.
När du har skapat den perfekta drömmen sängen, se till att alla icke-sovande verksamhet är förbjuden. NSF rekommenderas med användande av sängen för sömn och sex endast i syfte att stärka sambandet mellan sömn och säng. Alla objekt som kan utlösa ångest som datorer, arbetsrelaterade föremål eller klockor skulle vara utom synhåll.
7.
En annan teknik för att hjälpa till glida in i en fredlig stiltje är aromaterapi. Lugnande dofter av lavendel och jasmin fläktade genom luften är känd för att öka sova. En studie som sponsras av luktsinnet institutet vid Wesleyen University visade att lavendel ökade den tid kvinnor och män som tillbringas i slow-wave eller djup sömn, som är den vilsamma reparativ fasen av sömn. En annan studie vid Wheeling Jesuit University uppgav att jasminris haft positiva effekter för de ämnen sömnkvalitet. Rose, vanilj, kamomill och mejram har också varit kända för att inducera sömn.


Previous:nothing Next:Hur sluta röka

Relaterade artiklar


 • hur man har en inte återuppväcka ordning på plats
 • Hur man känner igen när man bör söka medicinsk vård för en öronvärk
 • hur man får en abort
 • hur man kan förebygga barnfetma
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Los Angeles
 • hur man undervisar stadier av manliga puberteten
 • hur schemat försenad immunisering
 • hur man upptäcker anemi hos barn
 • hur man identifierar påssjuka effekter vaccin sida
 • hur man ska leva i nuet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com