Hur man väljer ett enkelrum luftfuktare

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-29
När en familj är ute efter att lägga en luftfuktare, är det oftast för ett barns rum. Luftfuktare hjälper barn med täppt näsa, speciellt i torra vinterluften. Lägg också märke till, kan en luftfuktare också bidra skingra snarkning som orsakas av samma torr luft. Även om varje rum befuktare kommer att lägga fukt i luften, det finns olika funktioner och alternativ att överväga. Denna översikt hjälper dig att välja den bästa luftfuktare för dina specifika behov

Du behöver:. . .
Måttband


1
Använda ett måttband, räkna ut måtten på det rum du lägger luftfuktaren i. Sedan leta efter maskiner att arbeta i en större storlek rum. Enskilt rum luftfuktare tenderar att täcka ett mindre område sedan anges på kartongen.
2.
En cool luftfuktare kyler ett rum en grad eller två. En varm luftfuktare värmer ett rum en grad eller två. Välj det som passar din klimatförhållanden.
3.
Luftfuktare kommer med en viss grad av brus om du inte planerar att köpa en hög slut enhet. Vattnet rinner in i apparaten vattenbehållaren kommer också att skapa ett plötsligt ljud. Bestäm vad bullernivån du är villig att ta itu med och leta efter enheter som är tysta eller exceptionellt tysta
4
Allt luftfuktare kräver att du byter filter -. . Som är en nödvändig , merkostnad. Bäst att köpa ett par nya filter samtidigt som du köper själva enheten. Instruktioner som ingår i enheten kommer att förklara hur ofta filter kräver att förändras.
5.
Se till att din luftfuktare uppger tillverkaren att det inte ger "vitt damm. "I nedre enheter Detta kan vara en biprodukt av överföring fukt i luften. Lägga fukt med damm är inte på de flestas lista över önskade egenskaper, särskilt för dem med damm allergiker.
6.

flesta enkelrum fuktare kommer att höja fuktigheten en liten mängd men det är oftast tillräckligt för att skingra alla nasal eller sover frågor. Om luftfuktare uppger att den kommer öka luftfuktare i ett rum med över 35 procent, sedan se att enheten kommer med en inbyggd hygrostat. Detta kommer att mäta fukt i luften och stänger av när den når önskad nivå.
7.
Kontrollera om luftfuktaren du är intresserad tål maskindisk. Detta kommer att göra rengöring en vind.

Tips och varningar


 • Om du vill lägga till en luftfuktare till mer än ett rum, då du kanske vill överväga en fullständig hus enhet som behöver professionellt installerade. Det kommer faktiskt billigare än att köpa en enhet för flera rum (kostnad för enheterna och alla deras filter).
 • Du vill inte höja luftfuktigheten i ett rum med mer än 40 procent. När du ändrar luftfuktigheten till över 50 procent, det kommer att uppmuntra mögel och damm populationer kvalster. Om du bor i ett torrt område kommer ett enkelrum luftfuktare vanligtvis inte att kunna höja luftfuktigheten till eller över 30 procent. Men om du bor i ett område som redan har fuktighet i luften, bör du överväga att endast enheter som har en hygrostat eller bara sätta på enheten på natten för att lägga fukt i rummet. Om du använder "stänga av" alternativ och vara medveten om att du måste tömma ut vattnet och låt den torka ut under dagen.
 • Varm luftfuktare kan innehålla ett värmeelement, vilket inte är lämpligt för ett barns rum eller för att användas av äldre.


 • Previous:nothing Next:hur korrekt extrahera ett vitt huvud

  Relaterade artiklar


 • hur ta hand om en psykiskt utvecklingsstörda barn
 • hur att gå i pension tidigt som en spermadonator
 • hur man gör kegal övningar
 • hur man levererar en uppriktig sätesbjudning
 • hur man känner igen uppkomsten av klimakteriet
 • hur man använder en penna för självförsvar
 • hur man kan hantera torrhet i slidan
 • hur man skapar ett pass chakra yoga
 • hur du kan hjälpa din student utveckla goda sömnvanor
 • Hur skärpa sinnen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com