hur du gör din hosta försvinner

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-31
Hosta är ett vanligt tecken på inflammation eller irritation i halsen eller svalget's foder. De är i allmänhet inte allvarliga, men kan bli allvarliga, så om du länge har varaktig hosta symptom måste du gå och se en hälso-och sjukvårdspersonal att kontrollera om andra saker som Strep. För bara ett vanligt hosta, finns det några receptfria läkemedel som kan hjälpa dig i dagar som du kommer att få symptom

Du behöver:. .
Luftfuktare
Älskling, Hard Candy.
Receptfria läkemedel.


1.
Om du har problem att gå eller sova på grund av din hosta, kan du prova en av två åtgärder. Först hålla huvudet upp ca 4 till 6 inches. Din hosta kan vara från, eller förvärras av, magsyra. Detta kommer att bidra till att förhindra magsyra från att klättra i halsen. Ett annat sätt är att inte ha mat eller dryck inom 2 eller 3 timmar i sängen. Detta kommer att försäkra att ingenting finns kvar i halsen när du försöker sova.
2.
Luftfuktare hjälper sätta fukt tillbaka i luften, hålla halsen torkar ut från att andas. Speciellt om du har nästäppa, kommer detta verkligen hjälpa. Se till att du håller befuktaren ren så att den inte samlar svampar och bakterier, vilket naturligtvis kommer att skada dina symtom.
3.
Stay uttorkad. Vätska kommer att hjälpa till att lindra hosta genom att tillgodose irritation. Vatten och juice är bäst för detta eftersom de har mer fukt än läsk eller kaffe, vilket kan faktiskt göra mer skada halsen. Tänk att få så mycket vätska i som möjligt. Detta kommer också att hjälpa en hel del om du har mer än en hosta, som en feber kan tömma du av vätskor snabbt.
4.
Det finns flera över disk läkemedel som kan hjälpa din hosta. Slemlösande har smärta rättsmedel och kan öka vätskeflödet i halsen. De kommer att klara ut slem. Hosta suppressants arbete genom att hålla irritation ner med hosta kontroll. Båda fungerar bra i att minska din hosta symtom.
5.
Annan bra metod för att ta hand om din hals: s irritation är honung. Älskling, kan hårda karameller eller ens halstabletter hjälper till att hålla halsen från att torka ut.


Previous:nothing Next:hur man hittar en onkologisk läger för barn

Relaterade artiklar


 • hur man får en extra 30 minuters sömn
 • Hur man vet om din familjemedlem har Alzheimers sjukdom
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Alabama
 • hur man avgör om ett barn har sensorisk överbelastning
 • hur man kan förebygga graviditetsillamående naturligt
 • hur man ska behandla munsår
 • hur du skyddar din familj från hushåll farligt avfall
 • hur man hittar prisvärda pension bostad
 • Konsten att intervjua en gynekolog
 • hur dra nytta av träning som du ålder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com