hur man bestämmer stadier av arbetskraft

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-27
När du närmar dig slutet av din graviditet, börjar du undra vad arbetsmarknaden kommer att se ut. Vänner berättar att återvända hem med falska arbetskraft. Även om varje kvinna är en lite annorlunda, Förlossningen och dess stadier följa allmänt ett mönster. Att veta vad man tror kommer att hjälpa dig genom hela processen

Du behöver:
recept täckning program
. Ett recept som kräver speciell hantering (kyl eller speciella förpackningar för injektionsläkemedel).
Ett recept som inte är allmänt tillgänglig i slutkundsledet apotek (skrymmande recept eller större kvantiteter).


1.
Observera korta sammandragningar som varar mindre än en minut som kommer sällan. Successivt kommer sammandragningarna längre och kan du lämna slemhinnor kontakten från livmoderhalsen. Detta är den tidiga fasen av den första etappen av arbetet.
2.
Time värkarna. De kommer att inträffa regelbundet nu var 3 till 5 minuter och varar i en minut eller längre under den intensiva fasen. Livmoderhalsen kommer att vidgas och dina fostersäcken går sönder om det inte redan. Detta är den aktiva fasen av den första etappen av arbetet.
3.
Andas djupt som värkar bli intensiv och varar i en och en halv minut eller längre under övergångsfasen. Trycket kommer att öka kraftigt i underlivet och i nedre delen av ryggen. Livmoderhalsen vidgar helt och din läkare ber dig att börja trycka.
4.
Tryck på uppdrag av sjuksköterskorna att närvara vid förlossningen. Den andra etappen av arbetskraft sker när barnet är i förlossningskanalen, på god väg att bli en ny liten person. Sjukhuset kan du flytta på denna punkt till ett förlossningsrum. När barnets huvud visas skjuter några kommer vanligtvis leverera resten av hans kropp.
5.
Koppla av efter du levererar ditt nya baby och vänta på den tredje etappen av arbetskraft, leverans av moderkakan. Sammandragningarna kommer att vara mycket svagare, och i vissa fall, de är inte ens mätbara. Läkaren kommer att kontrollera moderkakan att kontrollera att det är fullständig och ingenting finns kvar i livmodern.


Previous:nothing Next:hur platsen biverkningar av läkemedel mot astma

Relaterade artiklar


 • hur du använder din Nike + iPod-inställningen på din iPod nano
 • hur man ska behandla en vuxen med vattkoppor
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Los Angeles
 • hur man upptäcker järn förgiftning
 • hur säkert klippa barnets naglar
 • hur man hand om ett barn med muskeldystrofi
 • hur man undviker farliga läkemedelsinteraktioner
 • hur man ska behandla manliga klimakteriet
 • hur du håller reda på dina recept och kosttillskott
 • Hur du tar bioidentical hormoner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com