hur man gör en 30-minuters kurvor övning rutin

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-02
Kurvor erbjuder en populär 30-minuters övning rutin för kvinnor. Det gym använder hydraulisk motstånd maskiner i kombination med konditionsträning. Många kvinnor tycker om den sociala aspekten av centrumen så mycket som 30-minuters övning rutin som hjälper dem att förlora vikt och förbättra sin hälsa
1.
Följ med på en kurvor fitnesscenter. Kurvor är ett av de största fitness franchise med över 10. 000 träningscenter runt om i världen. Om du inte är redo att anmäla sig till en månatlig medlemsavgift, fråga om en gratis provversion som låter dig prova på motion rutin för att se om du gillar det eller inte.
2.

Har någon visa hur du använder maskinerna. Generellt kommer du att få några instruktioner som en del av din läggning till gymmet. Men du kan alltid fråga personalen om du behöver hjälp med en av maskinerna eller har andra frågor. Personalen ska också diskutera vad ditt mål hjärtfrekvens är i början också.
3.
Värm upp när du kommer till gymmet. De anställda kommer att visa dig hur man värma upp under din läggning.
4.
Växla mellan hydrauliska motståndet maskiner och de områden som hjärt. Dessa intervall i ungefär 30 sekunder vardera. I de flesta fall kommer du att göra full cirkel av maskiner 3 gånger, går i samma riktning som de andra deltagarna vid samma tid som de gör. Musiken kommer cue dig när du behöver flytta till nästa station.
5.
Ta pulsen på de angivna tiderna. Musiken låter dig veta när du behöver stanna upp och kolla din puls att se till att du är i rätt fettförbränningszonen. Gymmet har i allmänhet ett diagram på väggen som visar var din puls ska vara för din ålder, även om faktorer som högt blodtryck kan påverka vad dina individuella nivån bör.
6.
Stretch när du är klar med full rotation av maskiner 3 gånger. De anställda kommer att visa dig runt 10 olika sträckor för dig att göra i slutet av din rutin.
7.
träna minst 3 gånger i veckan. För att se fördelarna, måste du träna regelbundet. Även om du kan träna oftare, bör du göra ett åtagande om att träna minst 3 gånger i veckan.


Previous:nothing Next:hur man köper antibiotika online

Relaterade artiklar


 • hur man blöja en nyfödd
 • hur man ska behandla fibrocystiska bröst!
 • Hur sluta röka
 • hur kartlägga en menstruationscykel
 • hur man ska behandla mensvärk
 • hur man kan förstå den sorg processen
 • hur man använder Bradley metod för förlossning
 • hur platsen synproblem hos barn
 • hur man förebygger eksem i ökenklimat
 • hur man kan få gratis medicinsk rådgivning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com