hur man kan stoppa yrsel

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-10
Känslan av spinning och yrsel är en som de flesta människor har upplevt åtminstone en gång i sitt liv. Det finns många orsaker till yrsel antingen av en virus-eller bakterieinfektion som påverkar inre eller yttre örat, eller genom någon sjukdom, inflammation, skada, främmande kropp i örat och läkemedel. Vertigo, till exempel, är känslan av den omgivande miljön snurra runt personen.
Förhållanden kan orsaka yrsel, till exempel, ortostatisk hypotension där när du står upp snabbt från sittande position blodtrycket sjunker tillfälligt orsakar symptom.
1.
Ett sätt att stoppa yrsel särskilt en som orsakas av ortostatisk hypotension är att få upp långsamt och hålla fast vid väggen eller till omgivande fasta föremål.

2.
Dehydrering kan också orsaka en person att drabbas av yrsel kan därför se till att du dricker minst 8 glas vatten under hela dagen han att förhindra att detta händer. Den äldre befolkningen tenderar att försumma dricka tillräckligt med vatten under dagen är mer mottagliga för att få yr
3.
hypoglykemi och vissa sjukdomstillstånd kan också åtföljs av yrsel. Kontrollera att du har tillräckligt med mat intag för energi hela dagen och inte fasta för lång tid. Bär godis eller bitar av frukt till orm på när du känner en episod på att hända.
4.
Salt kan också leda till huvudvärk hos vissa personer. Det inte nödvändigt att ta in extra salt i kosten. Se till att läsa och kontrollera etiketter för produkter och matvaror innan de köper för att du vet hur mycket salt eller konserveringsmedel lades till produkten.
5.
Vissa läkemedel kan orsaka yrsel hos vissa personer. Om du tar flera mediciner se till att du tala med din läkare så att han eller hon kan förklara för dig biverkningar av mediciner och även be att få göra att inga oönskade läkemedelsinteraktioner. Vissa mediciner som aspirin, högt tabletter blodtryck, och antidepressiva kan orsaka yrsel. Tala med din läkare om att byta han mediciner så att du kan eliminera denna effekt.
6.
Flus och förkylning kan också orsaka yrsel hos vissa personer. Den virus eller bakterier kan påverka innerörat orsakar ett tillstånd som kallas vestibulära neurit som orsakar inflammation och skador i innerörat som gör det svårt att balansera och gå.
7.
Böja benen eller upphandlande i vadmusklerna kan hjälpa blodet från sammanslagning i vader eftersom denna sammanslagning effekten kommer att ge ortostatisk hypotension.
8.
Motion för att hålla cirkulationen pumpa på optimalt och levererar viktiga syre till musklerna och kroppen kan minska chanserna att få svimning eller yrselattacker.


Previous:nothing Next:hur man förfalskar symtom på att vara sjuk

Relaterade artiklar


 • Hur man blir en sponsor
 • hur pop en finne
 • hur man sluta bita på naglarna
 • hur man levererar en uppriktig sätesbjudning
 • hur man väljer en barnläkare
 • hur berätta för andra du är i AA
 • Hur man vet om du är allergisk mot en OTC ögondroppar eller receptfria ögondroppar medicinering.
 • hur man kan bota flintskallighet
 • hur man gör en födelse plan
 • hur man startar en AA-klubb
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com