hur du får ditt barn att äta hälsosam mat

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-07
Som en naturlig mat kock, är det svårt nog att försöka få vuxna att äta hälsosamt. Att få barn att äta frukt och grönsaker verkar nästan omöjligt. Om alla dina barn vill äta är kyckling nuggets, grillad ost, pizza, mac och ost och potatismos, don't fret och inte slå dig själv! Det är inte för sent att ångra några av skadorna. Du måste bara vara lite kreativ, lite lurig och mycket tålamod. Om du tar dig tid nu att införliva hälsosamma livsmedel i ditt barns kost-you'll rädda dem från ett liv av svårigheter att försöka skapa en hälsosam livsstil. Plus, barn som är på en hälsosam kost har mer energi, mer fokus och är jämnare humör-som ger dig själv en gåva också. Här är mina förslag för lite kul och sunda matvanor

Du behöver:. .
En mängd olika hälsosamma livsmedel, men använd saker som dina barn redan har
 Om möjligt, gör substitut för vissa poster, såsom bröd.
 Använd en fullkornsbröd i stället för ett vitt bröd.
.

Hur man smyga in hälsosam mat


1.
Puré små mängder av spenat och lägg köttfärs i hamburgare, gradvis öka mängden varje gången. När toppad med ost och lågt socker ketchup, det finns mycket lite smak skillnad.
2.
Servera med ugnsbakad potatis med glest skiva potatis, gungade i olivolja och salt och peppar och baka i 400 grader F för 30 minuter tills de är knapriga.
3.
Vid mac och ost, använd ris eller vete pasta med massor av ost, men köp ett märke som inte är särskilt mörkbrun så de inte fastnar på.

Så gör det roligt och få dina barn deltar


1.
Skär upp tärningar av frukt och ge grillspett, marshmallows och smält choklad att göra roliga fondue.
2.
Bered en taco bar, men låt barnen bestämma vad jag ska sätta på sina tacos. Ge ost, salsa, guacamole, sallad. Du kan uppmuntra dem att göra bra val, men låter dem göra det faktiska arbetet får dem att känna med och oberoende.

Hur Camouflage Mat


1.
Införliva väl -kokta blomkålen i potatismos genom att kombinera med smör, mjölk och salt. Mosa riktigt bra för en hälsosam stärkelse som kommer att lura någon.
2.
Finhacka paprika och tomat och blanda i köttfärslimpa och Sloppy Joes. Barnen kommer inte ens märker la grönsaker, men kommer att märka arom!
3.
För en sundare pizza, mos kokta grönsaker till Marinara sås och toppa med strimlad mozzarella på en butik -köpt pizza degen.
4.
Blanda majskorn med finhackad kokt gula squash, tillsätt smör och salt och kraftigt förbättra ett barns favorit.

Hur arbeta med det De redan som


1.
Lägg hälsosamma element i livsmedel ditt barn redan äter. Det finns många barnvänliga mat som har potential att bli mycket friskare.
2.
Blend bananer och antioxidantrika blåbär i smoothies.
3.
Blanda riktiga frukter och grönsaker som bananer, bär och mosad sötpotatis i muffins, och servera med en riktig frukt spridning.
4.
Använd fullkornsbröd för grillad ost smörgåsar och toast väl så att barnen inte ska märka av mörkare färg.

5.
göra hälsosamma Fattiga riddare med fullkornsbröd doppas i ägg och täckt med frukt, florsocker och lönnsirap.

tips och varningar


 • Om dina barn är fortfarande barn, TACK mata dem verkliga, god mat. Jag åt escargot när jag var 3 år gammal och jag hade ingen aning om vad en kyckling guldklimp var. De är mer utvecklade än vi berömma dem för. Titta inte på barnens meny. Får inte ge dem något som du inte vill lägga på din kropp. Det kommer att rädda dig från den lömska taktik som jag har bett dig att ta till.


 • Previous:nothing Next:hur man vet de olika stadierna i klimakteriet

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla förstoppning hos småbarn naturligt
 • hur man gör barnmat - goda och hälsosamma
 • hur man koppla av under ett cellprov
 • hur man gör en fjäril bandage
 • hur man använder Bradley metod för förlossning
 • hur man rengör förhuden
 • hur man upplösa njursten
 • hur man har en inte återuppväcka ordning på plats
 • hur man använder naturlig familjeplanering
 • Hur man använder en SPRIDARE
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com