hur du lägger år till livet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-29
Det läggs stor vikt idag på leva hälsosamt och vara fit. Innehåller en positiv syn och struktur till en livsstil kan gå en lång väg att lägga år till livet. Det handlar inte bara om att äta bra och utövar heller, men också om att angripa varje dag med inspiration och ambition. Att lägga år till ett liv behöver inte vara ett mödosamt prövning och kan börja genom att anta några enkla och lätta att göra steg, som efter en stund, blir andra natur
1.
Drick mer vatten. Det är bevisat att dricka mer vatten kommer att hålla kroppen väl hydrerad. Också genom att lägga till fler vatten i kosten huden ser friskare och yngre.
2.
Konsumera mera bär. Bär som jordgubbar, blåbär, tranbär och hallon har visat sig innehålla naturligt hälsosam antioxidanter, som kan stärka immunförsvaret på ett sätt som den kan hjälpa avvärja stroke, åldrande och cancer samt skärpa sinnet.
3.
Skär ner på socker och kolhydrater i kosten. Innehåller en låg sockerhalt och kolhydratfattig diet i vardagens rutiner kan hjälpa startvikt, som är känd att minska riskerna för många hygienkrav som kommer att rinna år från ett liv. Dessutom kommer denna typ av kost placera en person med mindre risk för psykiska sjukdomar, som depression och ångest.
4.
Ta en power nap under dagen. Folk fastnar i det hektiska livet av sin dag och ofta glömmer att ta en stund och ladda batterierna. En bra metod är att ta en 20 till 30 minuter tupplur under mitten av dagen. Detta kommer att hjälpa en person att känna föryngrad och hjälpa till att hantera stress.
5.
Har 30 minuters hushållsarbete. Detta kan bränna upp till 150 kalorier och lägre blodtryck. Återigen kan problem med blodtrycket rakning år bort ett liv, så som bedriver verksamhet som tillför år tillbaka till ett liv är viktigt. Och för män, är detta ett bra sätt att komma på hustruns goda sidan.
6.
Tänk mer positivt. En person som gör att deras sinne för att bli nedtyngda med stress och problem är en ökad risk för medicinska tillstånd som hjärtinfarkt, slaganfall och mycket mer. Ibland är det nödvändigt att ge dig själv tillåtelse att inte bära vikten av världen på dina axlar och lära sig att det är omöjligt vara allt för alla.
7.
Lär dig att skratta
. Skratt smittar och kan gå en lång väg mot att hjälpa människor mår bättre om deras liv och deras dagar.
8.
Avstår från att tala på en mobiltelefon under körning. Det är bevisat att prata i en mobiltelefon under körning bidrar till bilolyckor. Så varför bedriva en verksamhet som bara kan avsluta livet? Genom att avstå från det, lägger till en person i sina liv.
9.
Tillsätt lite romantik på veckan. Att ha något trevligt att se fram emot kan vara inspirerande och att kunna dela romantik och intimitet med någon du bryr dig om är en underbar belöning.
10.
Ät frukt och grönsaker vid varje måltid. Återigen, att anta sunda kostvanor vana som detta kan hjälpa en person minskad risk för sjukdomar som sänker deras livslängd och genom att lägga till mer frukt och grönsaker till kosten, kan personen lägga år till livet.
11.
Få till en vana att flytta kroppen. Under reklamfilmer, gå upp och jogga på plats tills showen kommer på eller göra något mage crunches. Försök att parkera längre bort från en destination så att du kommer att tvinga dig själv att gå lite. Lägg till en efter middagen går in i vardagen. Det är viktigt att sluta göra ursäkter och tillåter kroppen att bli stillasittande, eftersom detta kommer att raka år från ett liv.
12.
Volontär i samhället. En person som känner sig nyttig och viktig känns som om de har ett syfte i livet. Återigen, detta är en del av hela positiva vårda sig själv, som ett sätt att leva friskare, gladare och längre.
13.
omvärdera och släppa av giftiga relationer. Dessa är inte bara personliga companionships, men också vänskap att dra en person nedåt. Vissa relationer är ohälsosam och improduktiva, som leder en person i en stressig dynamisk och cykel. Det är viktigt att inse när dessa typer av relationer inte kan få hjälp eller fast och när det är dags att gå vidare och passerade dem.

Tips och varningar


 • lägga år till ett liv ett partnerskap. Detta kan göras med en familj eller en nära vän, men genom att samarbeta med någon, kommer du att ha som stöd och hjälp för att hänga med de åtgärder som kommer att lägga år till ditt liv.


 • Previous:nothing Next:hur du ställer in en bekväm plats för ett sjukt barn

  Relaterade artiklar


 • hur man handskas med PMS mat cravings
 • hur man matar en tonårig vegetarian
 • Hur berätta om du har börjat puberteten
 • hur man kan hjälpa någon med makuladegeneration
 • Hur vet man att PMS uppblåsthet är allvarlig
 • hur man identifierar röda effekter vaccin sida
 • Hur vet man att barnet behöver en läkare
 • hur du får ut det mesta av ett mammogram
 • hur man skämma bort ett sjukt barn
 • hur man får professionell hjälp för en tonåring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com