hur du ökar din ämnesomsättning

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-28
Snabba upp din ämnesomsättning i 5 enkla steg! En snabbare arbetar ämnesomsättning kan hjälpa din kropp förbränner fler kalorier oavsett hur mycket extra motion du bestämmer dig för att få. Släng i ett par extra arbetet sessioner varje vecka och du är säker på att se några resultat

Du behöver:.
Fisk
fiber.
krydda.
vatten.
grönt te.


1.
Fish.
äta fisk kan öka din kaloriförbränning upp till 400 kalorier per dag och är späckad med bra protein. Protein är bra eftersom din kropp bränner fler kalorier genom att bara smälta det. Om du inte gillar att äta fisk, ta ett kosttillskott med fiskolja i kapsel, bara leta efter en hög kvalitet tillägg så att du inte upplever "fisk burps". Också en hög kvalitet fiskolja tillägg inte skulle frysa då de sätts i frysen. Men du kommer att behöva hitta en annan bra källa för magert protein som kyckling eller kalkon.
2.
Fiber.
Fiber kräver också kroppen att bränna mer kalorier att smälta det . Ibland fiber rik mat du äter bränna nästan lika mycket kalorier att smälta som mängden kalorier i maten själv! Ibland kallad negativ eller neutral kalori mat. Mörka bladgrönsaker är en av de bästa källorna för fiber samt torkad frukt, bönor, Fullkornspasta, hallon kli och korn. Andra bra källor är linser, sötpotatis, apelsiner, päron, äpplen, ärtor, vetekli, baljväxter, hud med frukt, nötter och frön.
Fiber är också fylla men inte gödning och det faktiskt bromsar upptaget av fett från vad du äter. Glöm inte att dricka vatten när man äter fiber annars fiber kan suga upp vatten och näringsämnen butiker från inuti kroppen.
3.
Krydda ditt liv. Den varmare, desto bättre!
Capsaicin en naturlig kemikalie som finns i paprika och är det som gör dem varma. Det har också visat att påskynda ämnesomsättningen. Öka mängden varm paprika du förbrukar och hålla varm sås, het salsa och kryddor som Chili krydda till hands för att smaksätta livsmedel. Det finns också några kapsel tillskott där ute kan du prova om du inte tycker om att äta varm mat hela tiden.
4.
Antioxidanter.
Konsumtion antioxidanter som grönt te på regelbundet kan verkligen hjälpa till att snabba upp din ämnesomsättning. Dricka grönt te ensam kan öka kalorier bränner, eliminera socker cravings och hålla dig från att dricka söt läsk för energikick du behöver. Prova att ersätta morgonkaffet för en kopp grönt te, kommer du också att eliminera grädde och socker som går med kaffet.
5.
Isvatten.
Drick rekommenderas 8 glas vatten om dagen, men dricker det kallt eller iskallt. Din kropp kommer att bränna fler kalorier (fortkörning din ämnesomsättning) för att bearbeta den. Lägg en skiva citron till din vatten för en extra boost.

tips och varningar


 • äta frukost. äta magert protein och fiber till frukost för att snabba upp din ämnesomsättning.
 • motståndsrörelsen. Försök styrketräning för att bygga muskler-som kommer att påskynda din ämnesomsättning.
 • Rest. Få tillräckligt med sömn hjälper kroppen producera vad den behöver för att påskynda din ämnesomsättning.
 • måltid. Alla stjärnorna som stora organ säger att de äter fisk och grönsaker eller kyckling och grönsaker. Det beror på att det är en fantastisk kombination av magert protein, fibrer och komplexa kolhydrater för att bygga muskler och påskynda din ämnesomsättning.


 • Previous:nothing Next:hur man sover mindre och hålla sig friska

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förbättra mjuk kontaktlins relaterade torra ögon och öka kontaktlins användningstid
 • hur man ska behandla barns diarré
 • sig att leva med en spelare
 • hur att hålla sig frisk i vinter
 • Hur man känner igen Kawasakis sjukdom
 • hur man bygger upp ditt självförtroende
 • hur man hittar orsaken till ett utslag
 • hur man kan förebygga barnfetma
 • hur man arbetar aa traditioner
 • hur man får frisk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com