hur ladda känslomässiga och fysiska jag

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-09
Med varje nytt år kommer nya lösa: sluta röka, gå ner i vikt eller få ett nytt jobb. Istället för överväldigande dig med "mål" som en 50-pund viktminskning, följ dessa förslag för att bli lyckligare och friskare, både känslomässigt och fysiskt
1.
Släpp agg. Färska undersökningar visar att frekventa konflikt i någon nära relationer (make /maka, syskon, föräldrar, medarbetare) kan öka en kvinnas risk för hjärtinfarkt med upp till 34 procent. Enligt Tim Smith, Ph. D. , professor i psykologi vid University of Utah i Salt Lake City, "Bevis på att dåliga relationer och negativa känslor påverkar hjärtat bara fortsätter att montera. De mer frekventa, de mer extrema och mer långvariga dessa känslor är-desto värre är för din hälsa ". Låter som en bra anledning att begrava gamla synder.
2.
Sluta oroa dig över allt. Forskare har länge vetat att chornic stress på arbetet kan skada ditt hjärta, men de har nu lagt till ångest och oro (även över vardagliga saker som att städa ditt hus) till hjärt problem. "Ångest och negativa känslor öka blodtryck och kolesterol, och plötsligt frisätter stresshormoner, säger Dr Smith. Experterna är överens om att denna typ av stress kan vara vanligare bland kvinnor än män, och kvinnor gör lite för att motverka det. Stress och oro kan bidra till att göra ditt hjärta sjukt.
3.
Flytta lite mer varje dag. Även om du är på en hälsosam vikt, utövar inte bara dåligt för din fysiska och emotionella hälsa. I själva verket har en brist på fysisk aktivitet lagts till i förteckningen över stora riskfaktorer i de nya riktlinjerna från American Heart Association, rätt upp där med rökning och äta en fettrik kost.

Experterna vet nu att förutom att stärka ditt hjärta och sänka blodtryck och kolesterol, kan utöva faktiskt minska eller omvänd andra skador, som att bränna upp stresshormoner innan de kan skada dina artärer och till och med något minska de negativa effekterna av rökning-kort sagt, gör övning bara din kropp (och hjärtat) fungerar bättre
.

Previous:nothing Next:hur nötkött upp ditt immunförsvar

Relaterade artiklar


 • hur man somna när du är orolig
 • hur man erbjuda feta barn sunda matvanor alternativ
 • Hur man vet om du är allergisk mot en OTC ögondroppar eller receptfria ögondroppar medicinering.
 • hur man rengör en kam
 • hur man förbereder för inducerad arbetskraft
 • Hur får man en säker tatuering
 • hur sluta skära eller bränna
 • hur man identifierar difteri effekter vaccin sida
 • hur kan man få ett friskt barn
 • hur man hittar en läkare i Connecticut
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com