hur man förlorar vikt snabbt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-06
Vem skulle inte vill förlora en snabb u00A3 10? . Vem som helst kan förlora det, och mer, om de genomför dessa användbara tips i sin dagligen

Du behöver:.
Tidning
Skala.
Hälsosam kost.


1.
Eliminera tomma kalorier. Jag har blivit medveten om en gemensam nämnare i kosten hos många överviktiga personer: soda konsumtion. Det snabbaste sättet för vem som helst med denna typ av missbruk gå ner i vikt är att begränsa sitt intag av socker fyllda drycker. Med de flesta av dessa vätskor som innehåller astronomiska mängder koffein, är det inte konstigt att vi kämpar huvudvärk och brist på energi att ge upp dem. Håll ut kommer dock huvudvärk passera, energin kommer tillbaka, mest sannolikt ökar och du kommer att vara mindre tungt för dina bekymmer. Under en period på bara tre månader gav jag upp min vice val, Mountain Dew, och jag förlorade 40 lbs. Endast genom att skära ut min läsk intag.
2.
Sluta äta efter 7 pm på natten. När du äter tung på kvällen, gör din kropp mer av kalorier det intaget till fett. Gör frukost eller lunch din stora måltid och har en ljusare kvällsmat.
3.
Ät din frukost. När allt är det den viktigaste måltiden på dagen. Detta kommer att hoppa sparka din ämnesomsättning och hjälpa dig att bränna kalorier hela dagen. Det kommer också att ge dig den energi du behöver för att överleva på jobbet och andra uppgifter du utför under dagen. Ha en bra portion säd, frukt och mejeriprodukter på morgonen. Om du inte kan leva utan lite kött, har din största delen på morgonen. Så att du har tid att bränna bort kalorier. Havremjöl är en underbar frukost mat som håller dig mätt långt in på eftermiddagen.
4.
Drick mycket vatten! Även om vatten är kalori fri, innehåller det våra kroppar med stora fördelar jämfört med andra uttorkad varelser. Det bidrar också till att hålla våra magar mättnadskänsla så att vi inte frestas att smälla i tomma kalorier. Allt går smidigare när det väl är hydrerad. Din kropp är inget undantag.
5.
Inte väga dig flera gånger om dagen, eller ens varje dag. Vår kroppsvikt varierar beroende på våra vatten nivå, hormoner och andra variabler. Om du måste veta din vikt, få på vågen en gång i veckan. Men försök att väga dig vid samma tid på dagen. Om du första steg på skalan kl 7, nästa vecka väger dig vid samma tid på dagen.
Bästa sättet att mäta din framgång är genom hur du känner. Dina kläder passar bättre, har du mer energi och andra kommer absolut att märka en bättre, förbättrad ny du!

Tips och varningar


 • Begränsa din carb intag. Som en kolhydrat beroende, jag vet hur stark tvång är att smälla i bröd, kakor, chips etc. Bara kEEP påminner dig om hur bra du kommer att känna i en vecka, en månad, ett år!


 • Previous:nothing Next:hur man ger en bröst massage

  Relaterade artiklar


 • sätt att identifiera och undvika triggers för återfall
 • hur dra nytta av träning som du ålder
 • hur platsen myopi i en unge
 • hur betala för kirurgi för viktminskning
 • hur man vet riskerna med kirurgi för viktminskning
 • hur barnet bevis ett hem
 • hur säkert återanvända en vattenflaska
 • hur man köper en vitamin spray
 • hur du väljer flaskvatten
 • hur man hittar en kristen läkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com