hur man kan dra en muskel

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-08
Dra en muskel kan vara ett bra sätt att få ut av hushållssysslor. Du kan sitta på soffan med en kylklamp och värmedyna medan alla ger dig drinkar och händer du telefonen. Självklart, om du inte vill dra en muskel kan du göra den exakta motsatsen till råden nedan. Det är upp till dig

Du behöver:.
Dåligt omdöme
. Ohälsosamma livsmedel.
En fjärrkontroll.


1.
Inte stärka dina muskler. Om du verkligen vill dra en muskel, gör inte någon form av övningar styrketräning. Detta sätt dina muskler kommer att vara slapp och svag, så när du går ut för att skotta snö eller när du bestämmer dig för att idag skulle vara en stor dag för att försöka springa ett maratonlopp, kommer dina muskler dra genast fram till den punkt av skada.

2.
Hoppa in i en ny träningsprogram som är för svårt. Istället för att sakta öka din träningsbelastning (start genom att köra en mil första veckan, sedan ökar till två miles den andra veckan), hoppa in i en mycket svår träningsprogram. Detta kommer att öka risken för skador.
3.
leva ett stillasittande liv. Undvik sådana aktiviteter som löpning, cykling, simning, basket och andra konditionering-verksamhet. Dessa verksamheter skulle utveckla dina muskler, och du skulle ha mindre chans att dra en muskel.
4.
Inte värma upp eller kyla ner. Om du går ut för att jogga, bry dig inte sträcker musklerna före eller efter din jogging. Bara börja jogga så snart du komma ut genom dörren, och när du är klar, ligga ner på gräset och inte stretch. Detta kommer att chockera musklerna i skärpa.
5.
Inte dricker vatten. Om du dricker vatten, kommer din kropp stanna hydrerade och du förmodligen inte kommer att dra en muskel. Din kropp kan förlora vatten ganska snabbt när du tränar, och det kommer inte fungera så bra när det är uttorkad.
6.
Bry dig inte med bra näring. Dina ben, blod och muskler beror på vitaminer och mineraler för att bibehålla sin hälsa och styrka. Till exempel är protein behövs för muskel utveckling, och järn är viktigt för friskt blod. Om du äter raffinerat mjöl och socker hela tiden, kommer du att dra dessa muskler snabbare.

Tips och varningar


 • Om du lyckas dra en muskel, försök isbildning eller uppvärmning det smärtande området. Ibuprofen kan hjälpa. Det kan skada nog att du bestämmer dig för att sitta på soffan är inte värt smärtan, och att ni i morgon kommer noggrant att starta en möjlig ny träningsprogram och äta massor av god spenat och fullkorn och dricka 16 oz. vatten för varje 30 minuters motion. Du vet aldrig.


 • Previous:nothing Next:hur man hanterar stress

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga livsmedelsburna sjukdomar hemma
 • hur man gör en sjukhusvistelse roligare för ett barn
 • hur man gör en första hjälpen-diagram processflödet
 • Hur identifiera livmoderframfall
 • hur man diagnostisera preeklampsi
 • hur man hanterar premenstruell dysfori
 • hur man reser med hemorrojder
 • Hur man använder en förlossningarna boll
 • hur man vet de olika stadierna i klimakteriet
 • hur man ska behandla barns halsont
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com