hur man kan eliminera ilska med humor

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-12
Denna metod för behandling mot ilska fungerar för de vanligaste fallen av ditt dagliga liv och det hjälper mycket! Istället för att bli nervös med den andra personens beteende eller sina handlingar, göra dig lustig över situationen eller vad de säger

Du behöver:.
Göra narr av negativa situationer
. .
Ge bra förklaringar till vad som än händer dig.
.


1.
Du kan bara ta bort ilska med humor om du inte är ett offer för terror, och ditt problem inte är något allvarligt. Ditt syfte bör alltid vara att undvika en kamp eller lidande bara för att en underlägsen person gjorde något fel som orsakat många problem eller bara för att någon kränkt dig.
2.
Denna metod för behandling mot ilska fungerar för de vanligaste fallen av ditt dagliga liv och det hjälper mycket! Istället för att bli nervös med den andra personens beteende eller sina handlingar, du gör narr av situationen eller vad de säger.

Ger till exempel din maka /make, son eller vän som du en order krävande många orimliga saker som kommer att kräva många insatser och tid. Istället för att bli nervös med deras begäran, fråga dem om de vill ha "något annat!" Detta är ett känt ironiskt svar, men du kan förbättra det genom att fråga om personen vill ha sin absurda krav som serveras i en skål.
3.
Har någon stulit din Parkeringplats? Har någon lämnat papperskorgen utanför kan och orsaka en stank? Har någon bryta din favorit kopp? Strunt! Låt det vara. Lär dig att slappna av och acceptera vad som händer utan att förlora humöret.
4.
Humor! Göra narr av den negativa situationen. Försök att rättfärdiga det som hände som om det var hindrar dig från att göra ett misstag. Nu kan du inte parkera bilen på samma ställe och tjuven som ville stjäla den inte kan hitta det. Kanske du har tur eftersom det bara din parkeringsplats var stulen, inte din bil.
5.
Är din granne en likgiltig person? Håll området rent för dennes räkning och göra det med humor, utan att klaga, men med tanke på dig själv en stor hjälte som löser de problem som orsakas av andra utan att slåss och skapa värre problem.

Gå och köp en ny kopp för du, eftersom en ny kopp har den symboliska innebörden av en ny tid i ditt liv. Något annat i din rutin kan hjälpa dig att må bättre!
6.
Ge goda förklaringar till vad som än händer dig, rättfärdiga människors handlingar eller helt enkelt göra narr av vad som är fel eftersom ingenting ska kunna för att eliminera dina goda lynne och mod.
7.
Å andra sidan kommer din goda lynne och intelligens eliminera enkelt din ilska och nervositet i alla situationer.

På så sätt kommer du alltid att vara fina och glada och ger kloka lektioner för många människor!

tips och varningar


 • försöka motivera vad som händer som om det hindrar dig från att göra ett misstag.
 • bara göra narr av vad som är fel.
 • Du kan bara ta bort ilska med humor om du inte är ett offer för terrorn, och ditt problem inte är något allvarligt.


 • Previous:nothing Next:hur man kan utveckla överarmsmuskeln med hantlar

  Relaterade artiklar


 • hur man hanterar tonåringar sömnlöshet
 • hur man inte ska få stucken på present-köp för barn
 • hur man ska behandla baby akne
 • hur man krossa ett piller
 • hur man kan öka kalorier under tvillinggraviditet
 • Hur du får hjälp att betala dina uppvärmningskostnader
 • hur man får behandling för en läpp gomspalt baby
 • hur man gör barnmat - goda och hälsosamma
 • hur man gör en 30-minuters kurvor övning rutin
 • hur man kan förbättra din hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com